HØSTKURS: Ida Bakkerud (f.v) og Nina Dehle satser stort på sine rampete kurs for barn. Drømmen er at det skal ta av og vokse seg enda større.

Rampete oppfølger

Sommerskolen var en suksess, nå fortsetter RAMP-jentene med høstferiekurs og jazzdans.

Publisert

I sommer har Nina Dehle og Ida Bakkerud lekt seg gjennom musikk, dans og teater med mange av kommunens barn. Sommerskolen var en kjempesuksess. Nå ønsker de å utvide tilbudet med et kurs i høstferien, og et jazzdanskurs som skal gå over 14 uker.

– Første uken i oktober blir det høstferiekurs med RAMP dans, musikal og teater, akkurat som det har vært på sommerkurset, men med nytt innhold, forteller de to damene, som ble enda mer inspirert etter sommerskolen.

Les også: Rampete sommerskole

RAMPEUNGER: Sommerskolen var full av glade og rampete barn, nå håper damene de kan gjenskape suksessen i høstferien.

– Vi er veldig opptatt av at barna skal ha det bra. Det har vært så innmari mye kulere enn jeg hadde trodd, smiler Bakkerud.

Begge er enige om det har vært verdt alt arbeidet i forkant, og nå gleder de seg til høsten.

– Det er gøy å se at barna opplever mestring fra så ulike ståsted. Det har vært god stemning og mye mestringsfølelse, sier Dehle.

Jazzdans

I uke 35 starter RAMP også opp jazzdans hver mandag i 14 uker, for barn fra andre til tiendeklasse. Dehle har har tatt danseutdannelse ved Bårdar Akademiet og Broadway Dance Center, New York. I tillegg har hun har også en praktisk pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har danset aktivt i 17 år.

FLYING HIGH: Nå blir det dans og moro hele høsten gjennom med RAMP sitt jazzdanskurs.

Les også: Åpent hus i nye lokaler

– Jazzdansen vil inneholde teknikk, koreografi, koordinasjon og stretching, med variert musikk. Vi deler opp i forskjellige timer, og man trenger ingen forkunnskaper for å melde seg på, forteller Dehle.

– Men vi legger vekt på det samme RAMP står for, at det skal være gøy. Det vil være annerledes enn høstferiekurset og sommerskolen, det er mer dans og vi jobber målrettet mot en visning, forteller Bakkerud.

Drømmer stort

Damene håper de på sikt kan få til enda flere rampete kurs i fremtiden.

– Det er noe jeg har lyst til å bygge opp. Man må begynne i det små, men jeg håper RAMP bare vokser seg større. At vi kan bli en etablert danseskole med musikal og teater etter hvert. Drømmen er at det skal vokse seg så stort at jeg bare kan drive med dette, sier Dehle.

Vil du ha mer informasjon om kurs, se rampdans.no.

Powered by Labrador CMS