REPARASJON: Punkterte biler må igjen repareres etter at Driving Trafikkskole ble utsatt for hærverk denne uken.

– Hvis det fortsetter som dette, må jeg bare legge ned trafikkskolen

Driving Trafikkskole er utsatt for det tredje hærverket siden nyttår.

Publisert

Daglig leder Fahim Nael ved Driving Trafikkskole på Kolbotn fortviler. Mandag morgen ble det tredje hærverket oppdaget siden nyttår. Noen hadde vært på ferde og kuttet opp dekkene på fire av kjøreskolens biler.

– Første gang ble det tatt to biler 5. januar. 10 dager senere kom vedkommende tilbake og tok fire biler. Nå er det på nytt gjort hærverk mot fire av bilene våre.

OPPGITT: Daglig leder Fahim Nael ved Driving Trafikkskole er oppgitt over det tredje hærverket siden nyttår.

– Personlig

Nael vet ikke hvorfor hærverket utføres mot bedriften hans.

– Det må tydeligvis være noen som har noe personlig imot meg. Jeg håper personen kommer og snakker med meg, i stedet for å gjør dette her.

– Har du uvenner?

– Det må være noen som har noe imot meg personlig. Samtidig kan jeg ikke forstå det. Jeg har ikke så jævlig mot noen at jeg fortjener noe sånt. Aldri i verden, sier Nael, som sier at hærverket ødelegger hverdagen.

– Kan dette være en tidligere elev som har strøket på førerprøven?

– Det tror jeg ikke. Som oftest er de oppegående nok til å skjønne at det er egen prestasjon som gjorde at de strøk, ikke hva de har lært på skolen.

Politiet henla

Tirsdag var Fahim Nael i gang med å skifte de ødelagte dekkene. Etter det forrige hærverket 15. januar anmeldte han forholdet til politiet.

– De kan egentlig ryke og reise. Politiet henla saken raskt på grunn av manglende bevis, sier Fahim Nael oppgitt.

TYDELIG MERKE: Det er tydelig at en skarp gjenstand er benyttet for å skjære hull i dekkene på bilene til trafikkskolen.

PS! Saken fortsetter under bildet! 


De to første hærverkene kostet trafikkskolen cirka 150.000 kroner. Nå løper det nye kostnader.

– Tapt arbeid, inntekter, nye dekk og egenandeler vil raskt havne på 60-70.000 kroner, sier Fahim Nael.

– Ta kontakt

Nå håper han gjerningspersonen tar kontakt, og Nael utlover en dusør på 30.000 kroner til den som kan fortelle hvem som har utført hærverket. Fahim Nael har samtidig en oppfordring til gjerningspersonen:

– Vær voksen nok til å ta kontakt. Det må være noe som virkelig plager vedkommende. Jeg bærer ikke nag. Ta kontakt og la oss snakke sammen.

Hvis det fortsetter som dette, må jeg bare legge ned trafikkskolen. Med slike hendelser går jeg i minus, sier Fahim Nael.

Powered by Labrador CMS