Hvem fortjener Frivillighetsprisen i år?

Oppegårds frivillige skal hedres nok en gang, og du kan være med på å bestemme hvem som skal få den gjeve prisen!

Publisert

Det er få kommuner hvor dugnadsånden og ønsket om å bidra for andre står så sterkt som her i Oppegård, og samfunnet som helhet er avhengig av menneskene som står utrettelig på for andre!

Nå er det klart for nominasjon til Frivillighetsprisen, som deles ut i forbindelse med Ordførerens Hedring i Kolben på nyåret. 

Les også: Gratulerer med Frivillighetsprisen, Helle Gravli!

Kjenner du noen som gjør noe helt spesielt for fellesskapet? Vet du om en frivillig, en ildsjel som fortjener å bli satt ekstra pris på? Da bør du sende inn et forslag innen 4. desember.Juryen, som består av representanter fra Oppegård kommune, politikken, ordfører Thomas Sjøvold, lokalavisen Oppegård Avis og regionsavisen ØB, isøker nå etter kandidater til Frivillighetsprisen for 2017.

Det frivillige arbeidet må ha betydning for lokal­samfunnet, eller innbyggere i Oppegård. Oppegård kom­mune deler ut prisen i samar­beid med Oppegård Avis og ØB.

PS! Saken fortsetter under bildet! Se forøvrig video øverst i saken fra utdelingen av Frivillighetsprisen 2016.

Prisen kan gå til

FLOTTE FOLK - FLOTT INNSATS: De nominerte til frivillighetsprisen i fjor. Fra venstre ser du Frode Saastad, Helle Gravli, og May og Bjørn Engebretsen.
FLOTTE FOLK - FLOTT INNSATS: De nominerte til frivillighetsprisen i fjor. Fra venstre ser du Frode Saastad, Helle Gravli, og May og Bjørn Engebretsen.
  • En person/personer, insti­tusjon eller organisasjon, som utfører uegennyttig innsats til beste for innbyggerne
  • En person, forening eller gruppe, som har bidratt til bedret trivsel og livskvalitet for andre
  • Prisen skal honorere frivil­lig arbeid over et lengre tids­rom, eller er av betydelig omfang
  • Det frivillige arbeidet kan være innenfor alle deler av samfunnslivet

Forslag

Send forslag til Oppegård kommune, pb. 510, 1411 Kol­botn, eller på e-post til formannskapskontoret. Prisen deles ut i januar 2018.

Her kan du kan lese mer om frivillighetsprisen og hvordan du nominerer en kandidat.

ERDIG VINNER: Helle Gravli ble den verdige vinneren av årets Frivillighetspris for sin innsats for flyktninger i Oppegård.
ERDIG VINNER: Helle Gravli ble den verdige vinneren av årets Frivillighetspris for sin innsats for flyktninger i Oppegård.

NB! Frist for å sende forslag er 4. desember 2017.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Tidligere vinnere

Her er en oversikt over tidligere vinnere av den gjeve prisen. Hvem får den i år? Det finner vi ut av først i januar, men enn så lenge kan du nominere!

2010
Jon Ulleberg fikk prisen for lang og tro innsats som frivillig. Han har gjort en stor innsats for en rekke organisasjoner, spesielt Røde Kors. Han var også med å stifte LHL Oppegård i 2004.

2011
Harald Lundstedt fikk prisen takket være årevis innsats for å bygge opp oppgangssaga ved Gjersjøen, gjøre elva til en fiskeelv og arbeidet med Langbygningen som museum. Han har også i årevis stilt opp som frivillig på mange arenaer innen natur og friluftsliv.

2012
Harald Wisløff fikk prisen for sitt arbeid for et trygt og godt oppvekstmiljø for ungdom i Oppegård. Han har spesielt vært engasjert i kirkens ungdomskor OPUS og ungdomskafeen ”Du & jeg” på Kolbotn. Han har også vært en aktiv støttespiller for fritidsklubbene i Oppegård og spesielt arrangementet ”Seek and find”.

2013
Frank Westgaard, mangeårig leder av Svartskog IF, har i mange år stilt opp med egen arbeidskraft, maskiner, masse arbeidstimer for å skape det unike miljøet i Svartskog IF. Han har stått i spissen for mange arrangementer på Vestenga, i barnehagen eller andre steder og sørger for at skiløypene er åpne hele vinteren.

2014
Egil Wenger fikk prisen for en betydelig innsats for kultur- og historieformidling. Han har bidratt gjennom mange år for Oppegård historielag og det frivillige arbeidet har vært en berikelse for Oppegård.

2015
Stig Vangsnes fikk prisen for å ha ledet friidrettsgruppa i Oppegård Idrettslag i mange år. Han har vært trener i fotball for mange grupper både i Kolbotn IL og i Oppegård idrettslag. Han stiller opp som frivillig på arrangementer og idrettsskole.

2016
Helle Gravli fikk frivillighetsprisen for å ha satt i gang språkkafé og turgruppe der flyktninger kan møte nordmenn og få språktrening. Hun gjør en viktig frivillig innsats for å hjelpe flyktninger til å bli integrert i lokalmiljøet.

Powered by Labrador CMS