NÅ ER DET HULL, MEN PÅ SIKT BLIR DET GULL: Mye fjell er fjernet fra området, og det har vært støyende arbeid fra sprengningen og utgravingen. Heldigvis står arbeidet stille her i romjulen.

Byggingen går som den skal

Utbyggingen i Edvard Griegs vei går fremover, og er nå i gang med fundamentene. Men - det blir heldigvis stille i romjulen.

Publisert

I slutten av oktober skrev vi om starten på byggingen av Kolbotns nye omsorgsboliger: Edvard Griegs vei Omsorgsboliger.

– Prosjektet går som planlagt, men foreløpig er det utsatt med omtrent tre uker på grunn av møte med mer fjell enn beregnet, opplyser prosjektleder Aud Val i Prosjektkontoret.

Graver og sprenger

Siden igangsettingstillatelse ble gitt 13. oktober i år, har det hovedsakelig gått i sprengning og utgraving på tomten mellom sameiene i Edvard Griegs vei og Kolbotnveien, og Ingieråsen skole.

Les også: Nå er gravingen i gang!

– Per desember er byggetomta gravd ut, det er utført spuntarbeider, sprengt fjell og kjørt ut masser. De har også begynt arbeidet med fundamentene, opplyser Val.

NB! Saken fortsetter under bildet.

ETTER PLANEN: Prosjektleder Aud Val opplyser at prosjektet går som planlagt.

Byggeårbeid i ett år

Vanlig drift på byggeplassen er mellom kl. 07 og 19 i hverdagene, mens det skal være stille i helgene. Hvis det skal jobbes i helgene, skal det sendes ut nabovarsel først.

Les også: Se bildene fra byggeplassen i Edvard Griegs vei

– Vi har hatt et møte mellom prosjektledelsen og naboene til byggeprosjektet, hvor vi tok opp det praktiske, som lys på kveldene, og slikt. Vi opplevde dette møtet som nyttig, og vil forsøke å gjøre byggeprosessen så skånsom som mulig for dem, sier prosjektlederen.

UTBYGGING: Her kommer 72 leiligheter til eldre om litt over et år. Bygges av AF Nybygg, tegnes av Tegn_3. Prosjektkontoret i Oppegård kommune.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Arbeidstid

Vanlig drift på byggeplassen er mellom kl. 07.00-19.00 på hverdager. Ekstra støyende arbeider vil kun foregå mellom kl. 08.00-16.00 med én times pause midt på dagen.

NÅ ER DET HULL, MEN PÅ SIKT BLIR DET GULL: Mye fjell er fjernet fra området, og det har vært støyende arbeid fra sprengningen og utgravingen. Heldigvis står arbeidet stille her i romjulen.

Les også: Milliardprosjekter på gang

Og aller viktigst: Det vil ikke foregå arbeid på tomten i romjulen. I januar fortsetter arbeidene med fundamenter, og da starter også arbeidet med bunnplaten.

 
Powered by Labrador CMS