Hvitebjørn Gård

Hvitebjørn Gård er klar for nye eiere

Nå har den fantastiske middelaldergården på 3180 mål blitt solgt, og nye eiere venter.

Publisert

Den fantastiske middelaldergården Hvitebjørn har nå blitt solgt. Eiendommen gikk hele 30 prosent over taksten, som var satt til 6.5 millioner. 

– Det var stor interesse for eiendommen. Flere kom til gården lenge før visningen begynte, og da den var over sto det 68 interesserte på listen, sier eiendomsmegler, Fredrik Dammen, hos Privatmegleren på Kolbotn.

Fire stykker ble til slutt med på budrunden som altså endte opp på 8,5 millioner kroner.

Ps. Les mer under bildet og se hvem som har kjøpt gården!

Hest og hund

NYDELIG EIENDOM: Hvitebjørn Gård byr på mange mulighet for de nye eierne. Mest sannsynlig blir det hester på Hvitebjørn igjen.

Det er ekteparet Rita og Erlend Vik, som i dag driver Drøbak hundehotell, som ble de heldige vinnerne av budrunden, og som nå eier Hvitebjørn. De vet ikke helt hvordan de kommer til å ta gården i bruk enda.

– Selvfølgelig har vi tenkt til å benytte oss av, og bruke, eiendommen. Vi driver med hund og hest, men akkurat hvordan vi skal utvikle eiendommen krever planlegging, tanker og detaljgjennomgang av stedet, sier Erlend Vik. 

NYE EIERE: Rita Vik og Erlend Vik er de nye eierne av Hvitebjørn Gård, som ble solgt for 8.5 millioner, 30 prosent over takst. .

Vik er usikker på hvordan de skal gå frem, og hva de skal gjøre med eiendommen, og slår fast at de har en jobb å gjøre med eiendommen først.

– Det gikk veldig fort, det ble jo solgt dagen etter visning, så vi har ikke fått gjort så mye eller tenkt så mye enda, sier Vik. 

– Spennende eiendom

– Selvfølgelig er dette en spennende eiendom, og vi kommer ti lå bruke den til fremtidig utvikling av vår totalvirksomhet. Det er ikke fasiliteter der til hundehotell, så det har vi ikke tatt stilling til, men vi driver også med hest, sier Vik. 

Nå skal de først se hvilke muligheter som ligger i eiendommen, før de bestemmer seg videre, men lover å ta godt vare på Hvitebjørn.

– Vi har et ønske om å ta vare på eiendommen på en fin måte og ha en virksomhet der, ikke ulikt det som har vært.

Powered by Labrador CMS