HIPP HURRA FOR ØSTLI: Flinke elever på 2. trinn sang Kaptein Sabeltanns bursdagssang for skolen sin, selvfølgelig i flotte karnevalskostymer.

Fargerik feiring!

Østli skole feiret 25 år på fredag med karneval og jubileumskonsert. Mange flotte kostymer og fine sceneinnslag satte rammen rundt feiringen.

Publisert

Det ble en fargesprakende fest da Østli skole hadde bursdagsfeiring for seg selv, fredag 27.oktober. 25 år ble feiret med karneval, konsert, pølser og en riktig koselig dag for alle elevene på skolen.

De to syvendeklassingene Tine Bjønnes-Jacobsen (12) og Synne Riise Larsen (12), som for anledningen hadde kledd seg ut som Nintendo-figurene Mario og Luigi, synes det var kjempegøy med bursdagfeiring.

– Det er gøy med forestilling, og at vi feirer skolen på en morsom måte, sier Riise Larsen til bifallende nikk fra venninnen.

MORSOMT: – Det er morsomt for barna når de voksne også kler seg ut, sier rektor Wenche Vabro (f.v) og SFO-leder Line Andersen.

Idéen til de morsomme kostymene fikk jentene da de fikk beskjed om å tenke på kostymer som matchet fargene på trinnet.

– Fargene på trinnet er rød, grønn og oransje, så da tenkte vi på Mario og Luigi som er røde og grønne, smiler de to jentene.

Og de var ikke de eneste kreative barna, det krydde av flotte kostymer i gymsalen, som for en liten stund på morgenen slapp unna svette gymklær, til fordel for konsert og feststemning. Her var det alt fra Pikachu til trollunger, skjellett og hekser, i fri utfoldelse.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Variert underholdning

MORSOM FEIRING: De to kreative venninnene Tine Bjønnes-Jacobsen (f.v) (12) og Synne Riise Larsen (12), kledde seg ut som Mario og Luigi.

Alle trinnene deltok på scenen med forskjellige innslag, til applaus og jubel fra de andre elevene i publikum. Det ble blant annet linedans og bursdagssang, og fjerdeklasse klinte til med Michael Jacksons «Man in the Mirror» og en oppfordring med å starte med seg selv, skal man forandre på ting.

Les også: Hvem fortjener Frivillighetsprisen i år?

Til og med nervøse førsteklassinger imponerte med innslag, etter kun 40 dager som elever ved Østli skole, som konferansier Klaus Enger og Siren Heggelund (12) påpekte.

PS! Saken fortsetter under bildet!

ROCKNROLL: Siri Soleim inntok rollen som Guns n Roses-gitaristen, Slash.

Bursdagsselskap

Rektor Wenche Vabro synes det var en vellykket feiring.

– Vi bestemte oss for at vi skulle ha et bursdagsselskap, og elevrådet har vært med på en del av beslutningene. For eksempel at vi skulle kle oss ut, sier Vabro.

Rektoren er kjempstolt av hvor flinke elevene er til å stå på scenen, særlig i en slik forestilling hvor elevene ikke hadde øvd sammen på forhånd.

Les også: Kolbotn har fått ny ostebutikk

– Klassene har jo øvd hver for seg, men ikke sammen. På Østli har hvert trinn en forestilling hvert år, hvor de venner seg til å være på scenen. Det er mye felleskap i forhold til det å presentere noe fra en scene, det er litt annerledes enn i klasserommet. Det har vi utviklet over tid og det er vi kjempestolte av, sier Vabro og mener dette er med på å gjøre Østli skole spesiell.

Festdagen ble en anderledes skoledag for barna, som både fikk servert pølser og is, som seg hør og bør i et bursdagsselskap.

– Denne dagen var det å styrke det sosiale som var i fokus, sier en fornøyd rektor.

STORARTET: Hele skolen var med på å feire 25-årsdagen!

PS! Lyst til å se bildespesial fra feiringen? Trykk her for maaaaaaaaange bilder!

 

Powered by Labrador CMS