GIKK HELT TIL TOPPS: Joakim "JOWST" With Steen (i LED-maske til venstre) og vokalist Aleksander Walmann vant den norske MGP-finalen. Nå vinner paret også terreng på strømmetjenestene.

Én million har lyttet til Grab The Moment på Spotify!

Syvsifret milepæl for Joakim With Sten for hans vinnerlåt fra MGP. 

Publisert

Kolbotn ble virkelig satt på ESC-kartet da Joakim "JOWST" With Steen stakk av med seieren i Oslo Spektrum i den 55. MGP-finalen.

Ti finalister knivet om seernes gunst, og det var vår lokale helt som trakk det lengste strået!

Nå har nye milepæler blitt passert for den sympatiske artisten fra Kolbotn. Låten hans "Grab The Moment", har nemlig blitt lyttet til svimlende én million ganger på musikktjenesten Spotify! I tillegg til dette har over en halv million lyttere klikket seg innom videoen du kan se i playeren øverst i denne saken!

Les også: JOWST vant MGP!

I tillegg til dette kommer radiospilling og spilling via andre nettstrømmetjenester. og låten ligger akkurat nå på tredjeplass på norsk iTunes sin toppliste for singler!

– Utrolig stort

GIKK HELT TIL TOPPS: Joakim "JOWST" With Steen (i LED-maske til venstre) og vokalist Aleksander Walmann vant den norske MGP-finalen. Nå vinner paret også terreng på strømmetjenestene.

Den norske vinnerartisten fra Kolbotn synes det er stas at så mange liker låten. 

– Dette er utrolig stort for oss begge og en stor stein i grunnmuren til JOWST, sier artisten til Oppegård Avis. 

Les også: Se vinneropptredenen til JOWST en gang til

– Jeg tror teksten og budskapet appellerer til veldig mange og den internasjonale innpakningen gjør den veldig lett å like, sier han. 

Klar for Kiev

Den internasjonale Eurovision-finalen finner sted 9.–13. mai i Kiev. 43 land deltar i finalen, som er den 62. i historien.

With Steen forteller at forberedelsene er godt i gang.

– Vi ligger veldig godt an! Vi jobber med et større show og nå er vi på en promotur rundt om i Europa for å hilse på fans og presse. Vi er veldig klare for å kose oss på scenen i Kiev, forteller han. 

Dermed er det bare å glede seg og heie når den tid kommer! I mellomtiden kan du lytte til låten og bidra til at den blir enda mer populær og kjent i den internasjonale finalen. 

Powered by Labrador CMS