Masketrøbbel for JOWST i Kiev

Den ultrafete LED-masken ville ikke lyse, men låten satt som et skudd under generalprøven.

I går kveld var det klart for generalprøve for JOWST foran dagens semifinale i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Kiev. Det gikk ikke helt etter planen. 

Den sagnomsuste LED-masken som Joakim With Steen bruker på scenen, ville nemlig ikke lyse, melder NRK.

I tillegg hadde det også vært problemer tidligere på dagen under prøvene, da vokalist Aleksander Walmann ikke kunne høre låten på øret på scenen da han skulle synge. 

Det ble levert inn protester på prøve-trøbbelet med krav om å få fremføre låten en gang til, men NRK fikk ikke medhold i dette kravet. 

Les også: Torsdag kveld skal JOWST i ilden i semifinalen

President i den norske MGP-klubben, Morten Thomassen er optimistisk, til tross for prøvefeilene. 

– Så synd det med masken, den har jo virket frem til i dag. Alt i alt en veldig bra fremføring og jeg tror ikke de profesjonelle juryene vil la seg påvirke av en maske som ikke virker, skriver han i et innlegg på sin egen blogg.

PS! Saken fortsetter under bildet! Du kan se video fra øvelsene i Kiev i videovinduet øverst i saken!

Semifinale i kveld

SLIK SKAL DET SE UT: Her ser du den velkjente LED-masken, slik den egentlig skal fungere.

Vi får håpe at det går bedre på scenen i kveld når Kolbotn-artisten og vokalist Aleksander Walmann skal opptre med "Grab The Moment", og forhåpentligvis bergta Europa. 

JOWST er nummer tolv ut på scenen, og semifinalen sendes direkte på NRK1 klokken 21.00. 

Dersom du har lyst til å følge TV-sendingen på nett, kan du gjøre dette ved å klikke her.

I semifinalen deltar Serbia, Østerrike, Makedonia, Malta, Romania, Nederland, Ungarn, Danmark, Irland, San Marino, Kroatia, Sveits, Hviterussland, Bulgaria, Litauen, Estland, Israel og selvfølgelig Norge!

Det er alltid spennende å følge med på odds-listene, og på nettstedet Eurovisionworld.com, blir Norge og JOWST tippet inn på en nieldeplass totalt. 

Nå gjelder det bare å sjarmere seeere i 42 land!. Det blir spennende å se om vår lokale ESC-helt går videre, men vi har selvfølgelig trua.

KLARE FOR SIRKUSET: Joachim With Steen (27) og Aleksander Walmann (31) representerer Norge i den internasjonale finalen.

 

Powered by Labrador CMS