GLEDER SEG MAX: Lone Schrøder og Tore Gjedrem i Kolben inviterer hele kommunen til en eventyrlig helg!

Dette blir eventyrlig!

Endelig er Eventyrfestivalen tilbake! Vi gir deg det komplette festivalprogrammet og mer til!

Publisert

Eventyrfestivalen er uten tvil årets vakreste eventyr i Oppegård, og helgen fra fredag den 23. september til søndag den 25. september skjer det eventyrlige ting i og rundt Kolben.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å få et gjensyn med Eventyrstien i fjor!

Gleder seg

GLEDER SEG MAX: Lone Schrøder og Tore Gjedrem i Kolben inviterer hele kommunen til en eventyrlig helg!

Lone Schrøder og Tore Gjedrem presenterer festival-menyen med stor stolthet.

– Dette er en populær tradisjon som folk elsker, og vi forsøker å bevare tradisjonen oslik folk liker den. Tusenvis av folk er innom festivalen hvert eneste år, og vi håper på like mange i år også, sier de to.

Klikk her for å se det komplette programmet for Eventyrfestivalen

Programmet

Her er kortversjonen av programmet. Du finner alle detaljer fra minutt til minutt ved å klikke her! Du kan også laste ned programmet ved å gå nederst i denne saken. Der ligger høyoppløselig program som bildefil!

Programmet i år er ekstra jazzet opp som følge av jubileet til Kullebunden Jazz. Her kan du lese hvor og når du må være for å få med deg alt som skjer.

Fredag 23. september: Kl. 18.00 går den tradisjonelle Eventyrstien av stabelen ved Gjersjøen. Dette er en magisk sti med oppgaver, musikk og underholdning.

Lørdag 24. september: Markedsdagen arrangeres på Kolbotn torg fra kl. 12.00. Underholdning fra utescenen på torget, boder, Barnas Loppetorg, eventyrjazzkonsert for barn, aktiviteter ved Kolbotnvannet med mer. Scenen fylles med underholdning fra tidlig til sent, og det er mange som bidrar her! Det blir også Eventyrjazz for de minste i biblioteket klokken 12.00, med Geitekillingen. Geitekillingen vil gjerne vise barna hvor flink den er til å telle, og Nils og Espen til å spelle. Klokken 20.00 er det klart for jubileumskonsert med Hilde Louise og KABA Orchestra i Kolben. Billetter kjøpes via kolben.no

Søndag 25. september: Lokalhistorisk dag ved Gjersjøelva natur- og kulturpark fra kl. 12.00 og Olabilløp kl. 14.00 ved Kolbotn skole preger utendørsprogrammet under Eventyrfestivalens siste dag søndag. Vandring og omvisning i det historiske området ved oppgangssaga og langbygningen. Det tradisjonsrike Olabilløpet finner sted ved Kolbotn skole og har i år tiårs jubileum.

Det hele avsluttes med KoKo og Haakons Eventyrfest i Kolbens Sal 1 klokken 16.00. I denne forestillingen som avslutter Oppegård kommunes Eventyrfestival, får du oppleve flott samspill med Kolbotn Konsertorkester og Haakon Esplo på scenen. Det blir eventyr, sang, musikk og innslag som får deg til å knekke sammen av latter, der den noe frekke buktalerfuglen Anton Berg gjerne vil ta over hele showet. Billetter til arrangementet kan kjøpes via kolben.no!

PS! Oppegård Avis er tilstede under hele Eventyrfestivalen og vil oppdatere deg på nye oavis.no og i papirutgaven førstkommende torsdag på alt det morsomme og eventyrlige som skjer. Følg med!

Her har du festivalprogram for nedlastning. Klikk på bildet for å få høyoppløselig og stor versjon!

 

HELE FESTIVALPROGRAMMET: Her er festivalprogrammet for Eventyrfestivalen 2016. Klikk på bildet for høyoppløselig og stor versjon!
Powered by Labrador CMS