KLARE FOR FEST: Oppegård Janitsjar øver og øver foran Oktoberfest i Kolben. For tiden foregår øvelsene på Flåtestad skole.

– Das wird Spaß!!!

Billettsalget er i gang for Oktoberfest 2016.

Publisert

Har du fortsatt dine lederhosen fra i fjor? Finn dem frem igjen! For fjerde gang inviteres du til Oktoberfest. Ikke i Tyskland, men her i Oppegård!

Datoen er den 15. oktober klokken 18.00-01.00. Stedet er Kolben kultursenter på Kolbotn.

PS: Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis den 8. september. Klikker du play i videovinduet øverst, kan du se intervju med Magne Braaten og Stig Ekelund.

God stemning

Oktoberfesten har vært like populær alle de fire årene den har blitt arrangert. Det har vært smekkfulle hus og god stemning hvert år.

KLARE FOR NYE SPRELL: Magne Braaten og Stig Ekelund gleder seg til å arrangere tysk ompafest igjen.

Nok en gang skal de fylle Kolben med langbord og girlander. Oberhof Blaskapelle spiller igjen opp til både dans og sang, mens korpsets Helgaer og Hanser står bak disken og serverer deg det du måtte ønske av leskende drikker. Som du skjønner, et fantastisk party!

– Det er ikke noen vits å vente. Bestill billetter i dag, og ikke gå glipp av årets fest i Kolben. Vi tror det blir fullt hus i år også, så bestill før naboen din gjør det, sier Magne Braaten og Stig Ekelund i Oppegård Janitsjar.

Billettene til Oktoberfesten koster 410 kroner inkludert mat, og 135 kroner for deg som kun ønsker å gå på selve festen.

Du kan kjøpe billettene via kolben.no. Vi sees i Kolben!

Klikk play for å høre og se Ompaorkesteret øve til festen!

Powered by Labrador CMS