SUPERGUTTA: A-laget til Kolbotn i fotballens fjerdedivisjon i år. Bakerste rad: Jesper Scheie Hammer. Midterste rad: Martin Brevik, Erik Tenden Nyborg, Henrik Furebotn, John Thomas Engene, Knut Slatleim, Bosajo Berger Eid, Arne Surén, Øystein Øksenvåg Nilsen, Rune Slatleim, Vetle Stubberud Jøves og Thomas Malmo. Fremste rad: Vladimir Karlov, Markus Winters, Pål Strømberg, Kristoffer Steen, Sindre Brevik, Patrick Hagen Pedersen og Stian Surén.

Fem kamper på rad uten tap

Kolbotns A-lagsherrer er inne i en svært god periode.

Manglerud Star-Kolbotn 1-1: Etter uavgjort i sist seriekamp mandag den 5. juni, er det good-times for Kolbotns A-lagsherrer i fotballens fjerdedivisjon.

De fem siste kampene har det ikke vært et eneste tap for Kolbotn-herrene. Før Manglerud Star-kampen kunne de skilte med 0-0 og uavgjort mot Grorud 2, og før dette en 0-2-seier over Oslo City, en 4-1-seier over Fagerborg og en herlig 1-3-seier mot Nesodden.

Les også: En herlig sesongavslutning for Kolbotn Håndball

Med dette har Kolbotn plassert seg pent på tabellen. Laget ligger akkurat nå på sjetteplass etter åtte spilte seriekamper med 11 poeng. Laget har vunnet tre, spilt to uavgjort og tapt tre i årets serie, så statistikken ser god ut for laget.

– God bredde

Spillende trener Knut Slatleim er klar på ambisjonene for årets sesong. Kolbotn skal bite fra seg og kjempe om hvert eneste poeng med nebb og klør!

Les også: Endelig en opptur for Kolbotn-damene

LAGAPPARATET: Arne Surén, Martin Brevik, Knut Slatleim og Rune Slatleim står i spissen for A-laget i år.

– Vi har i år en større bredde i troppen, og tøff konkurranse om flere plasser på laget. Ingen kamper vil bli enkle i årets sesong, og man vil møte mange lag som plukket godt med poeng i 3. divisjon i fjor. Vi forventer likevel at vi skal kunne bite godt fra oss, og fortsette å utvikle både laget og enkeltspillere, sier han.

Les også: Ny seier for Oppegård-herrene

–  Vi har vel i utgangspunktet sagt at vi ønsker å etablere oss i den nye 4. divisjonen. Noen i spillergruppen er enda mer offensive, men klarer vi en plassering midt på treet, skal vi være fornøyde, avslutter Slatleim.

Borte først - hjemme etterpå

Neste match for Kolbotn-herrene er borte mot Gøy-Nor lørdag den 10. juni. Deretter er det klart for nytt hjemmeoppgjør mandag den 19. juni klokken 19.30. Da kommer KFUM2 på besøk til Sofiemyr stadion.

Les også: Se bilder fra Oppegårdmila 2017

KFUM2 er på tabelltoppen, og har så langt gått ubeseiret gjennom årets sesong, så her får nok Kolbotn-herrene noe å bryne seg på, men med flyten som er i laget for tiden, er det ingen tvil om at mulighetene for seier er tilstede også her.

Powered by Labrador CMS