VELFORTJENT: To nye poeng ble sanket inn på hjemmebane i helgen for Oppegårds fjerdedivisjonsdamer.

Oppgeårds A-lags-damer fosser mot tredjedivisjon etter helgens seier mot NMBUI.

Publisert

Oppegård-NMBUI 33-25: Etter en noe laber start på sesongen, har Oppegårds fjerdedivisjons-damer virkelig fått fart på sakene.

I helgen møtte de NMBUI på hjemmebane i Greverudhallen.

Hjemmelaget overkjørte NMUBI i første omgang, og ledet 20-10 til pause. Omgangen var preget av mange kontringer og pent spill.

I andre omgang kom imidlertid gjestene for fullt, og Oppegård-damene falt litt "bakpå". Heldigvis rettet de seg opp, og selv om gjestene en periode pustet hjemmelaget helt i nakken, rodde de i land en komfertabel åttemåls-seier til slutt.

Kan rykke opp

I skrivende stund ligger Oppegård på tredjeplass i fjerdedivisjon, og målet om opprykk er nærmere enn noensinne.

MOT OPPRYKK: Etter seieren mot NMBUI i helgen, kan det gå mot opprykk til tredjedivisjon denne sesongen for Oppegård!

Med sine 18 poeng er det bare ett poeng opp til andreplass, som er opprykksplass, da to lag rykker opp i serien i år.

Ett poeng over ligger Rygge 2, mens Tindlund leder serien med 20 poeng.

Det er imidlertid hard kamp om opprykket, for på fjerdeplass ligger Herulf Moss med to kamper mindre spilt enn Oppegård. De har 16 poeng.

Dette blir en thriller av en sesonginnspurt! Neste hjemmekamp for Oppegård-damene er søndag den 8. februar klokken 19.15 i Østre Greverud Idrettshall. Da kommer Kråkerøy på besøk!

PS! Se glimt fra NMBUI-kampen i videovinduet øverst i saken.