KLAR FOR NY SESONG: Kaptein Magnus Bae er klar til å lede Oppegårds A-lag i fjerdedivisjon til nye poeng i år. Her fotografert i forbindelse med en kamp mot Kolbotn 2 i fjorårets sesong.

Endelig sesongstart

Oppegård-herrene har nabooppgjør i sin første hjemmekamp.

Publisert

Oppegårds seniorlag for herrer spiller i fjerdedivisjon, og har sesongstart søndag den 11. september klokken 14.10 i Østre Greverud Idrettshall.

Tøff avdeling

PÅ LAGET: Thomas Bergsten er en av Oppegårds krigere.

Oppegård-herrene møter i år BI Athletics, Eidsberg/Askim/Trøgstad 2, Gamle Fredrikstad/Lervik, Kjelsås, Langhus, Siggerud, Ski IL 2, Skiptvet og Vålerenga 2 i serien, så det blir ingen enkel sesong for våre lokale senior-herrer.

Likefullt er optimismen stor i stallen, som satser på å gjøre en enda bedre sesong enn i fjor, hvor laget endte på nest siste plass på tabellen.

Møt opp i Østre Greverud Idrettshall på søndag, og hei guttene våre frem til seier.

Søker flere spillere

KLARE FOR INNSATS: En av dem som fløy høyt og var godt representert på scoringslisten i fjorårets sesong, er Erik Wangen, her i støtet mot Kolbotn 2.

Laget tar forøvrig fortløpende inn flere spillere. Flere nye spillere har kommet med i årets sesong, men det er plass til flere!

Laget har en høy sosial profil, og trener mandager klokken 22.00-23.00 i Greverudhallen og onsdager klokken 20.30-21.30 i Østre Greverud Idrettshall.

– Vi har som mål å ha det moro, spille håndball sammen, utvikle oss og ikke minst gjøre det godt på tabellen. I tillegg til å spille og trene, har vi også sosiale sammenkomster, og reiser på cuper sammen.Stemningen i laget er uformell, og dersom har lyst til å bli med eller begynne igjen, tar kontakt, opplyser lagleder Jørgen Gjertsen.

Har du lyst til å være med? Sleng deg på, så rekker du kanskje også sesongstart! Du treffer lagleder Jørgen Gjertsen på telefon 934 81 600 eller e-post.

Powered by Labrador CMS