STÅR PÅ: Oppegårds fjerdedivisjonsdamer er klare for opprykk, dersom resten av sesongen går så det suser. Muligheten er absolutt tilstede!

– Nå går vi for opprykk!

Fjerdedivisjonsdamene til OI er rett under streken. Nå tar de sats mot tredjedivisjon!

Publisert

Spenningen er til å ta og føle på i stallen til fjerdedivisjonsdamene til Oppegård IL.

Laget ligger nå og vipper rett under streken, og kan potensielt rykke opp til tredjedivisjon neste år.

– Trenerne tenker mye på dette, for vi har fått et spørsmål fra styret om at de vil vi skal rykke opp. Det var ikke målet før vi startet sesongen. Målet var at vi skulle kjempe i toppen, og det gjør vi nå. Nå har stemningen snudd litt og jeg tror alle er med på å kjempe om opprykk, sier trener Geir Aalefjær.

– Mer samspilte

Etter forrige helgs seiersmatch mot NMBUI på hjemmebane, er optimismen ekstra stor.

SEIRET: Forrige helgs seier mot NMBUI i Greverudhallen ga økt optimisme!

– Sist lørdag hadde vi med oss noen debutanter som gjorde det bra, og jeg tror stallen vår nå er sterk nok og klar for et opprykk, men det kommer eventuelt ikke på noen måte gratis. Vi må holde trøkket oppe og ikke gå på noen smeller nå mot slutten av sesongen, sier Aalefjær.

– De siste matchene har vi gjort det godt både hjemme og borte. Vi har blitt mer samspilte, og vi har fått troen på det, rett og slett. Vi har alltid hatt en stall som har vært god nok til å være helt i toppen. Vi fikk en litt skjeiv start på sesongen og har brukt tid på å bygge oss opp, men nå er vi der vi skal være, sier Aalefjær.

PS! Saken fortsetter under videoen. Her kan du se glimt fra forrige helgs hjemmekamp mot NMBUI!

Klikk play for å se video!

Skal jobbe hardt

Damene har altså tenkt å "gå for gull", noe som kan få positive ringvirkninger på flere måter.

TRENER HARDT: Oppegård-damene i aksjon under trening i Greverudhallen. Her kjempes det på!

– Rent kvalitetsmessig er det ikke så stor forskjell på tredje- og fjerdedivisjon, men dersom vi rykker opp, vil dette kunne få positive ringvirkninger på andre måter. Å ha et A-lag i tredjedivisjon vil gjøre Oppegård til en enda mer attraktiv klubb å være i, og hvor spillere fra de yngres rekker kan ha noe å strekke seg mot og få utfordringer i, sier Aalefjær.

– Det er mange gode spillere, blant annet blant 15- og 16-åringene, som kanskje kan få en utfordrende boltreplass dersom vi rykker opp, så dette kan bli positivt på flere måter dersom vi rykker opp. Men det er tøffe matcher som gjenstår, så vi tar ingenting på forskudd, sier Aalefjær.

Neste matcher

Dermed er det bare å krysse fingrene, og ikke minst håpe på at publikum støtter opp. Det er viktig for et lag med opprykkstanker og ikke minst et opprykk som kan være innen rekkevidde.

Neste hjemmekamp er søndag den 5. februar klokken 19.15 i Østre Greverud Idrettshall. Motstander er Kråkerøy.

Deretter er det bortekamp mot Enebakk, før det blir ny hjemmekamp søndag den 5. mars klokken 19.00 mot Askim/Eidsberg/Trøgstad 2. Også den kampen spilles i Østre Greverud Idrettshall.

Powered by Labrador CMS