MÅTTE GI FRA SEG POENGENE: Drøbak/Frogn ble hakket for hvasse for Oppegård-damene, men de kommer sterkere tilbake!

Tap i serieåpningen

Oppegård-damene gikk på en smell mot Drøbak/Frogn.

Publisert

Drøbak/Frogn-Oppegård 26-22: Det var klart for serieåpning den 28. august for Oppegårds A-lag for damer i fjerdedivisjon. 

Første motstander var Drøbak/Frogn på bortebane i Drøbak, og kampen endte med tap for Oppegård-damene.

Da hornet lød etter to ganger tretti minutter, ble det en firemåls-seier for hjemmelaget, og poengene ble dermed ikke med hjem til Oppegård denne gang. 

Neste hjemmekamp er den 24. september hjemme i Greverudhallen. Motstander er HK Rygge 2, og kampen starter klokken 14.25. Kom på kamp og hei jentene frem til årets første seier!

PS: Klikk øverst i videovinduet for å se et glimt fra kampen!

 

MÅTTE GI FRA SEG POENGENE: Drøbak/Frogn ble hakket for hvasse for Oppegård-damene, men de kommer sterkere tilbake!

Satser

KJEMPET HARDT: Krigerne i gult og sort sto på i serieåpningen.

Heldigvis er håndballsesongen lang, og mye kan skje. Optimismen er stor foran årets sesong, både for A-laget i fjerdedivisjon og rekruttene i i sjettedivisjon.

– Målet vårt er helt klart at vi skal ha et tredjedivisjonslag i Oppegård IL. Det er en stund siden Oppegård hevdet seg i de øverste divisjonene. Vi hadde et solid andredivisjonslag i sin tid, og vi har et ønske om å bygge opp et lag som kan klatre i divisjonene. Samtidig skal vi med andrelaget i sjettedivisjon, også ha et tilbud for dem som kanskje spiller mer for å ha det sosialt og gøy, og kanskje ogsaå har et ønske om å spille seg opp på A-laget, sier trener Geir Aalefjær.

BLI MED: Har du lyst til å spille med denne herlige gjengen? Meld deg på!

Søker spillere

Det er plass på de to lagene dersom du har spilt håndball og har lyst til å prøve deg igjen.

– Ideelt burde stallen vår vært på rundt 25 spillere. Sentrale kvalifikasjoner man bør ha, er at man har spilt håndball før, og har en god ball- følelse. Man skal ønske å prestere for seg selv og for laget, sier de to.

– Vi har et spesielt behov for målvakter for å danne en solid målvakt-stab, men alle type spillere er velkommen til oss så lenge de er innstilt på å gi alt for laget sitt, sier oppmann Camilla Molvig Dahl.

Du trenger ikke være ekspert for å bli med.

– Vi ønsker å fange opp spillere og talenter som faller utenfor Follo-systemet, det vil si dem som ligger rett under toppnivå-satsing, men ønsker også å ha med spillere som spiller mer på hobbybasis til andre-laget. Man trenger ikke være ekspert for å være med hos oss, men det er en fordel å ha spilt håndball før, sier Aalefjær.

– VI håper mange har lyst til å spille og trene med oss, og dersom det klør i fingrene etter aå komme på banen, kan du ta kontakt med oss på telefon 99 25 60 35. Du er hjertelig velkommen, avslutter Molvig Dahl.

Powered by Labrador CMS