NISSETUR I SKOGEN: Skiforeningen Sørmarkas førjulstur i skogen ble en knallsuksess! Her kan du se bilder fra førjulskkosen!

Førjulskos i skogen

Knallstemning under Skiforeningen Sørmarkas førjulstur i skogen.

Publisert

Hvert år arrangerer Skiforeningen Sørmarka en førjulstur i skogen, hvor det er ekte julestemning i Guds frie natur som står på menyen!

Turen starter fra parkeringsplassen på Østre Greverud gård, og så går turen inn i skogen til bål, stemning, grilling og små overraskelser.

Rundt 500 personer som fulgte stien som var opplyst med fakler inn til møtesplassen. Det ble en magisk stemning når det ble mørkt, med folk som grillet rundt bålene, barn som lekte i skogen med lommelykter, nissene som tok i mot gaveønsker som barna kunne henge opp på juletreet.

– Så alt i alt, syntes vi det ble et vellykket arrangement, og tror alle sammen som var der koste seg, sier Svein Holm i arrangementskomitéen til oavis.no

Skiforeningen Sørmarka har delt noen bilder med oss fra årets førjulstur. Se dem i bildekarusellen øverst i saken!

PS! Oppegård Avis oppfordrer samtidig våre lesere til å tegne et medlemsskap i Skiforeningen Sørmarka, og støtte både denne turen og ikke minst det flotte arbeidet de gjør med skiløypene våre hvert år!

Powered by Labrador CMS