HÅPER DU KOMMER: Vivi Rian, Mette Kvitle og Kari Kløvstad er klare for å lage førjulskos og sikre deg noen ekstra koselige julegaver!

Lun førjulskos

Den tredje og fjerde desember er en av førjulens koseligste førjulsmesser tilbake!

Publisert

Det er mange arrangementer rundt omkring i Oppegård for tiden i forbindelse med førjulen. Noen er små og noen er store. Det er, som de fleste vet, ikke størrelsen det kommer an på, og for deg som liker små, intime, nyttige og koselige førjulsarramenter, er det bare å titte her!

For andre året på rad inviterer Vivi Rian, Mette Kvitle, Kari Kløvstad til en intim, liten julemesse som skal syde av julestemning.

Kortreiste julegaver

Det skjer lørdag 3. og søndag 4. desember fra klokken 11.00 til klokken 16.00 begge dager. Stedet er Greverud skole, lengst til høyre i aulabygget.

Her er det mulighet for å finne kortreiste julegaver, noe håndlaget til seg selv, eller rett og slett komme innom kafeen.

Blant produktene er kunstferdig flettede julekurver, lykter i brettet papir og annet papirarbeid,  fuglemat, tørkede epler, tovede tøfler, strikkede lommetøfler og annen strikk, samt heklearbeider.

MYE FINT Å FÅ KJØPT: Her ser du noen av produktene du kan sikre deg!

 

Powered by Labrador CMS