Klare for å sanke poeng!

Etter ett poeng på bortebane i Bodø i helgen, er Kolbotns toppseriedamer klare for flere! Se kampen live - eller i reprise når du ønsker det!

Publisert

Grand Bodø-Kolbotn 1-1: Det har gått mange kamper uten poeng for Kolbotns toppseriedamer, men i helgen løsnet det endelig litt, da jentene våre møtte til dyst i Nordlandshallen.

Da dommeren blåste av kampen, sto det 1-1 på skåringstavlen, og Kolbotn kunne ta med seg noen mildt sagt svært etterlengtede poeng hjem.

Tent

Dette har ført til et heltent lag, som onsdag den 28. juni klokken 18.00. Da kommer Medkila på besøk på Sofiemyr stadion, og jentene er klare for å sanke poeng igjen.

KLAR: Kaptein Ina Gausdal er mer enn klar for å ta poeng mot Medkila.

– Vi fikk bare med oss ett poeng i Bodø, nå må vi omsette sjansene våre i mål, sier kaptein Ina Gausdal til kolbotnkvinnefotball.no

Hun er klar for å ta imot Medkila hjemme, og nå har Kolbotn virkelig begynt å spille fotball.

Ikke fornøyd

Ina Gausdal er ikke fornøyd med resultatet i Bodø.

– Vi fortjente å vinne! Etter hvert tok vi over kampen helt, og hadde ballen desidert mest. Vi skaper også nok sjanser til å vinne, forteller kapteinen til kolbotnkvinnefotball.no

Se kampen live - eller i opptak

Dermed er det bare å glede seg! Dersom du har lyst til å se kampen live eller i opptak, kan du følge med i videoviduet øverst i denne saken.

Der legges livestrømming ut fra kampen, og etter kampslutt, blir kampen liggende slik at du kan se den i reprise når du måtte ønske!

Vi oppfordrer deg likevel aller helst til å ta turen til stadion for å heie frem jentene våre til seier!

 

KJEMPER HARDT FOR POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Powered by Labrador CMS