VÆRHARDT: Det var neppe en drøm å spille på Ekeberg under denne kampen, men krigerne fra Kolbotn sto på og vant!

En seier som varmet

Kolbotn-damene dro til i snøværet og seiret over Røa!

Publisert

Kolbotn-Røa 4-2: Fotballen skal spilles - uansett vær, og nå som det nærmer seg sesongstart, hindrer ikke (en god del) snøfiller Kolbotn-damene i å tråkke til!

Nylig dro de til Ekeberg i friskt vær for å møte Røa til treningskamp foran årets toppserie. Det ble en målfest for Kolbotn og en seier som varmet, melder kolbotnkvinnefotball.no

Åpnet friskt

Det var ikke bare været som var friskt på Ekeberg denne dagen, for også Kolbotn åpnet friske og startet med tidlige målsjanser.

Kolbotns første scoring kom også som et resultat av et presist innlegg fra Antonia Göransson. Maren Hauge Johansen omsatte elegant innlegget til 1-0 og ledelse.

Røa kom etter scoringen mer med i kampen, en det måtte en dødball til for å overliste en god Aurora Mikalsen i Kolbotn-målet. Markeringssvikt må ta skylden for en unødvendig scoring imot. Dermed sto det 1-1.

2-1 målet kom som på løpende bånd, og var en klassescoring, pent plassert av Maren Hauge Johansen.

Fortsatte etter pausen

Etter pause fortsatte Kolbotn der de slapp i første omgang. 3-1 avsluttet et mønsterangrep av hjemmelaget. Juliette Kemppi serverte prøvespiller Silje Kittilsen en kremhus av en pasning og dermed kunne Kittilsen enkelt øke Kolbotn-ledelsen, melder kolbotnkvinnefotball.no

Karina Sævik dro også til, og satte inn et praktfullt 4-1-mål.

Røa ga imidlertid ikke opp, og fikk en redusering til 4-2, som også ble kampens siste skåring.

Flere viste seg frem i lørdagens oppgjør. Det var vanskelige spilleforhold på KFUM-banen og begge lag gjorde flere bytter underveis. Det var likevel en nyttig og god gjennomkjøring for de to gamle erkerivalene.