Nyetablering

130 KVADRATMETER MED HUDPLEIE: Her skal The Waxbar holde til.
130 KVADRATMETER MED HUDPLEIE: Her skal The Waxbar holde til.

Starter nytt konsept med ekspress-hudpleie på Sofiemyr

The Waxbar åpner i Sønsteruveien senter i februar.

Publisert Sist oppdatert

– Her blir det ingen klassisk hudpleiesalong, men en moderne hud- og fotklinikk for både kvinner og menn som har en travel hverdag og vil kombinere sin lunsj og egenpleie i ett for å effektivisere sin hverdag, sier daglig leder i The Waxbar, Sadia Khan (35), som er bosatt på Lørenskog.

The Waxbar åpner i februar i andre etasje i Sofiemyrveien senter. Eiendommen eies i sin helhet av Kolbotn Bil AS.

– Det blir et helhetlig konsept med raske og effektive behandlinger i kombinasjon med en liten kafe hvor vi har enkel servering av kaffe, smoothie og hjemmelagde salater. Vi har også søkt om skjenkebevilling for å kunne tilby musserende vin ved siden av ost og kjeks, sier Khan.

SØNSTERUDVEIEN 26: Hele eiendommen er på rundt tre mål i areal og eies i sin helhet av Kolbotn Bil.
SØNSTERUDVEIEN 26: Hele eiendommen er på rundt tre mål i areal og eies i sin helhet av Kolbotn Bil.

Ifølge henne har hun tidligere drevet sin egen skjønnhetsklinikk (innen hår, hud og negler) på Bislett og har vært i bransjen siden 2002.

Syv behandlingsrom

– Lokalene er på 130 kvadratmeter og skal bestå av syv behandlingsrom, en resepsjon, en kaffebar og et kontor, sier 35-åringen.

I oppstartsfasen skal det jobbe to ansatte i tillegg til henne selv, men lokalene er tilrettelagt for syv personer totalt, ifølge Khan.

Her vil de tilby voksbehandlinger, hudpleie, massasje, aromaterapi, kjemisk peeling, brasiliansk voksing, behandling av vipper og bryn, threading (red. anm.: hårfjerning med tråd), microblading, fotpleie og ulike andre typer behandlinger for hele kroppen, inkludert medisinske behandlinger av blant annet rosacea, akneutbrudd, arr og grove linjer.

– Vi skal tilby raske og effektive behandlinger som varer 10-30 minutter, men det vil også være mulighet for å få mer klassiske og spesialbehandlinger på opptil halvannen time. Det er også tilrettelagt for en eventuell utvidelse av konseptet med flere andre typer behandlinger, sier Khan.

Ifølge henne har hun ubegrenset leieavtale på senteret og håper å bli der så lenge som mulig. 

Tredje planinitiativ

Eiendommen Sønsterudveien 26 er på drøye tre mål. Siden desember 2016 har eierne (Kolbotn Bil AS) prøvd å omregulere den fra nærings- til boligformål.

Det siste planinitiativet handler om rivning av senteret og bygging av ni rekkehus og 61 leiligheter fordelt på to boligblokker på fem etasjer.

Ifølge vedtaket fra 8. februar er Utvalget for miljø og plan (UMP) innstilt på å behandle detaljregulering til boligformål for Sønsterudveien 26 og den kommunale eiendommen i Holbergs vei 2, som ligger sør for den.

Det presiseres i vedtaket at grad av utnytting i prosjektet må reduseres og at boligblokkene må erstattes av rekkehus eller townhouse. UMP anbefaler også at utbyggerne vurderer om det er mulig å innlemme de tilgrensende boligeiendommene i vest slik at planområdet blir større.

Les også: Må tegne om alt

Interne omrokkeringer

I påvente av det tredje forslaget foregår det noen interne omrokkeringer i næringsbygget. I juni-juli flyttet fire leietakere ut av Sønsterudveien 26. Disse er Kolbotn Dyreklinikk, Våg, Iyoga og Oppegård Alarm.

Samtidig har nye bedrifter flyttet inn i de ledige lokalene. Disse er The Waxbar, Rogers Flyttebyrå og Sunnere Liv. Sistnevnte åpner en butikk på senteret lørdag 12. januar.

Les også: Utvider med butikk

Ifølge Salko Kadic i Sunnere Liv har han en løpende leieavtale med eieren av bygget.

– Vi klarer å flytte ut på kort varsel. Butikken tar vi med oss videre til neste lokale, sier han.

I tillegg holder også Bygg- og anleggsforsikring og Call Keeper til i bygget.

 

 

Powered by Labrador CMS