FYRVERKERI: Utenfor Meny på Greverud er det mulig å kjøpe fyrverkeri hvor inntektene går til Oppegård IL.
FYRVERKERI: Utenfor Meny på Greverud er det mulig å kjøpe fyrverkeri hvor inntektene går til Oppegård IL.

Salget er i gang

Oppegård IL har fyrt i gang årets fyrverkerisalg. Kjøper du her går ikke alle pengene opp i røyk, for noe havner i klubbkassa.

Publisert

Oppegård IL har tradisjonen tro fyrverkerisalg ved Meny Greverud. Det betyr at det også i år, som de siste årene, er mulig å støtte lokal idrett når fyrverkeri skal kjøpes inn.

Ved Meny Greverud har Oppegård IL salg fra og med tirsdag 28. desember helt til nyttårsaften. Åpningstidene er fra 10:00 til 20:00 tirsdag til og med torsdag, og fra 10:00 til 16:00 på nyttårsaften.

Sjette gang

Dette er sjette året på rad OI har fyrverkerisalg. Som tidligere år håper idrettslaget at salget blir like innbringende, hvor ca. 100.000,- kroner har blitt tilført lagets kasse.

– Dette er et kjærkomment bidrag til klubbkassen, slår de ansvarlige fast.

Som tidligere år rydder Meny Greverud velvillig plass til idrettsutøvere, stjerneskudd og familiepakker med fyrverkeri – det uten å kreve «husleie». Ansvarlige for fyrverkerisalget ønsker samtidig å rette en stor takk til lagsmiljøene som velvillig stiller med foreldre og spillere over 18 år som dugnadsvakter for å få gjennomført salget.

Åpningstider for salget er:

28., 29. og 30. desember: klokken 10-20. 31. desember klokken 10-16.

Powered by Labrador CMS