KLAR FOR MESSE: Susann Faugli åpner dørene på Grendehuset på Oppegård for storstilt hobbymesse denne helgen!

Klart for hobbymesse på Grendehuset!

Susann Faugli byr på fristelser av alle slag i Grendehuset på Oppegård i helgen!

Publisert

Det er tid for julegaveinnkjøp. De kan du handle inn på Grendehuset Oppegård syds hobbymarked til helgen!

Det er ofte vanskelig å være kreativ på julegavefronten, og hva gir man vel til dem som har «alt»? Nå skal du få et godt alternativ til julegaveshoppingen, og i tillegg støtter du det lokale!

Lørdag den 10. desember fra klokken 10.00 og til og med søndag den 11. desember klokken 16.00, arrangerer nemlig Susann Faugli og resten av gjengen på Grendehuset Oppegård syd hobbymarked, og her blir det mange fristelser!

Gleder seg

Arrangør Susann Faugli gleder seg stort til å åpne dørene for folket.

– Dette kommer til å bli så koselig! Bakgrunnen for arrangmentet er todelt. Mange har savnet hobbymessen som har vært nede i gymsalen på skolen tdligere, og i tillegg synes vi at dette er et bra tidspunkt å åpne Grendehuset for publikum på. Vi forsøker i flere sammenhenger å vise variasjonen i alt det som Grendehuset har å by på, sier Faugli.

Dette er det andre førjuls-arrangementet for folket nå i år. Nylig var det også julegrantenning og lykteverksted, et tradjonsrikt arrangement som i år trakk godt med folk som alltid.

PS! Saken fortsetter under bildet!

HÅPER PÅ STORINNRYKK: Susann Faugli gleder seg til å fylle storesalen med varer fra mange utstillere.

Stor bredde

Det blir fristelser av alle slag på markedet. Ikke mindre enn 15 utstillere total skal være med på messen, og skal vise frem hva de lager i storesalen

– De aller fleste av utstlllerne er lokale, og så er det også noen fra Oslo. Det er i hvertfall stor variasjon og bredde i utstlilerne, og vi har vært nøye med å plukke ut de riktige utstillerne, slik at ikke mange står der med de samme produktene, sier Faugli.

Her blir det både spiselige og ikke-spiselige produkter til salgs. Det er både spiselige gaver, treskjæring, strikking, bilder, glassarbeid og mer til, så her blir det litt for enhver smak.

– I tillegg blir det også kafé i lillesalen, hvor det skal serveres kaker, vafler, kaffe, saft og det vanlige, slik at man kan få i seg noe å bite i mens man handler, sier Faugli.

Powered by Labrador CMS