GLEDER SEG: Kari Pedersen (t.v.) og Lill Faugli håper på stinn brakke under julemessen på Grendehuset på Oppegård denne helgen. Her blir det litt av hvert for enhver smak!

Lokal førjulskos på Grendehuset

Kom og kos deg med familien og naboen! Til helgen blir det førjulskos og stas på Grendehuset på Oppegård!

Publisert

Vi treffer Kari Pedersen og Lill Faugli tidlig denne uken i Grendehuset på Oppegård. De to kreative damene er i gang med å forberede julemesse i Grendehuset på Oppegård, og de gleder seg forferdelig mye.

– Ja, det er fryktelig stas å stelle i stand en god, gammeldags og tradisjonell julemesse. Det er lange tradisjoner for slikt her i Oppegård syd, og vi ønsker å skape en hyggelig helg med hjemmelaget og hjemmebaket, slik at folk både kan sikre seg noe flott og godt, og også kunne slå av en prat med naboen og ta en kaffe i hyggelig lag. Slikt bør man ta seg tid til i julestria, sier de to.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Savnet

ØNSKER VELKOMMEN: – Dette blir kos for alle og enhver, så ta turen, er oppfordringen fra de to arrangørene.

Det er på eget initiativ at de to har valgt å arrangere messen i grendehuset.

Det blir julete godbiter av alle slag denne helgen.

Les også: Førjulskonsert med koret

– Ja, her blir det alt mulig, og det blir hjemmelaget kvalitet. Det blir alt fra treskjærerarbeider til strikketøy av mange slag, men også tovede og pjonede ting, hjemmelaget julepynt, glass-smykker, syltetøy- og geléer og gode, gammeldagse julekaker, juleknask og annet, sier Faugli.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GLEDER SEG: Kari Pedersen (t.v.) og Lill Faugli håper på stinn brakke under julemessen på Grendehuset på Oppegård denne helgen. Her blir det litt av hvert for enhver smak!

Koselig

Selv om det ikke er meldt de store mengdene snø utendørs, skal stemningen bli julete og koselig innendørs likevel.

– Vi skal julepynte og spille julemusikk, og så blir det muligheter for å sikre seg noe godt i vår kafé også. Vi håper dette blir et sted hvor folk i Oppegård syd kan komme og ta en pause i julestria, slå av en prat med naboen og sikre seg flotte ting. Det er jo viktig at folk kommer, og heldigvis er folk i bygda flinke til å dukke opp på lokale arrangementer, så vi håper på fullt hus hele helgen sier de to.

Les også: Vinterbro senter takker tålmodige kunder

Det er gratis å komme inn på julemarkedet, og det er plenty med parkeringsplasser.

– Vi har ikke kort-terminal, men tar Vipps og kontanter. Kiwi er søndagsåpent, slik at man kan ta ut kontanter der hvis man ønsker det. Vi ønsker alle hjertelig velkommen mellom klokken 11.00 og 16.00 både lørdag og søndag, og håper på fullt hus, sier de.

 Så til slutt et kart, slik at du kan finne frem dersom du ikke er kjent!

Powered by Labrador CMS