SHOPPING-MANI: To store poser, selvsagt av den bærekraftige sorten, var fangsten på loppemarkedet på Greverud for Mani Hussaini, stortingsrepresentant for Ap.

Bærekraftig «shopping-mani»

GREVERUD: Stortingsrepresentant Mani Hussaini fylte posene da årets første loppemarked i gamle Oppegård åpnet dørene.

Publisert

Loppemarked er og blir en populær aktivitet i Oppegård, og årets første var intet unntak. I idrettshallen på Greverud var gulvet fylt til randen av deilige, brukte varer, og publikum lot ikke vente på seg. Stinn brakke er ordet som beskriver det best.

Blant de besøkende var stortingsrepresentant Mani Hussaini. Ikke så overraskende egentlig, for Hussaini bare elsker loppemarked.

– Endelig! Årets første loppemarked i bygda vår. Jeg tror ikke det var bare oss som så frem til dette, for det var rett og slett smekkfullt, gløder det fra Ap-politikeren.

FULLT HUS: Greverudhallen var godt besøkt lørdag.

Topp stemning

Og fullt kan det bli i dag også, når dørene åpner klokken 11. Det bør ikke skremme noen ifølge Hussaini. 

– Jeg kan melde om topp stemning, meget gode kaker og høy vipps-faktor. Loppemarked er jo egentlig et Kinderegg, det er et hyggelig samlingssted, det er der du kan kjøpe ting du trenger med et lavere karbonavtrykk og du støtter en god sak. I dette tilfelle var det Oppegård Skolemusikkkorps, forteller han.

«Tømte» kiosken

 Apropos Vipps. For vipps så er det den miljøbevisste politikeren som snakker.

– Det er viktig at vi gjenbruker der vi kan gjenbruke. Ikke alt må kjøpes nytt. Verden har ikke nok ressurser, og hvis alle skulle forbruke like mye som oss nordmenn så hadde vi trengt tre jordkloder. Loppemarked og gjenbruksbutikker er et viktig bidrag for å redusere forbruket og karbonavtrykket, sier politiker-Mani.

MASSE VARER: Som seg hør og bør har Oppegård skolemusikkorps spart masse godsaker til søndag også.

Så hva ble med hjem i posene?

– Ja, skal vi se her. Det ble gravemaskiner, biler, puslespill og DvD-er på oss. Vi brukte likevel mest i kiosken, det var helt uungåelig med så gode kaker, humrer han.

Åpent fra 11 til 15

Vil du gumle kaker og sikre deg noen deilig innkjøp, så er det Greverudhallen ved Greverud skole som gjelder, nærmere bestemt Skiveien 202B som gjelder. Loppemarkedet åpner klokken 11 og stenger klokken 15.00.

Powered by Labrador CMS