GODT FORNØYD: Stafettlaget i 13/14 kom på en flott 25. plass. Enda alle tre er 13-åringer og de konkurrerte mot rene 14-års lag. Fra venstre: Fredrik Rye-Holmboe, Vetle Haugnes, Filip Vesterby.

Gult er kult i Kollen

Lørdag og søndag 18.–19. januar stilte 22 skiløpere fra Oppegård opp i Holmenkollen under Oslo Skifestival.

Publisert

Under helgens Oslo skifestival stilte flere tusen barn og unge til start, og Oppegård hadde samlet hele 22 utøvere til festen i Kollen.

– Det er et høydepunkt for våre utøvere fordi det er stas å gå i Kollen. Det å få lov til å gå Northug-bakken og Hellner-bakken er kjempestas, sier leder i skigruppa, Pia Katarina Halvorsen.

Av de 22 utøverne som var med, markerte stafettlaget i 13/14-årsklassen seg med en solid 25.plass. En god prestasjon i og med at alle andre lag som stilte var 14 år, og Oppegård-gutta var 13 alle sammen. Også Birk Haugnes gjorde et godt renn, og kom blant de 30 første i lørdagens fristil i gutter 15 klassen, og kvalifiserte seg dermed til jaktstarten på søndag.

Høytidelig

De gule draktene til OI var enkle å få øye på, stemning var god og Halvorsen er fornøyd.

– Vi hadde veldig mange deltakere med, og det er veldig bra. Det er gøy å se draktene som de unge har designet selv, de skiller seg ut blant alle de mørkeblå draktene. Tribunene var ikke like fulle som på et World cup renn, så klart, men det er fortsatt litt høytidelig å gå i Kollen, avslutter Halvorsen.

Powered by Labrador CMS