GLEDER SEG: Nå skal jazzklubben feires! Kveldens hovedattraksjon er Hilde Louse Asbjørnsen (foran) og KABA Orchestra, mens oppvarmingen er det blant annet Erik Egge Jordheim (bak f.v.) og Birgitte Hellwig som står for.

Jazzy jubileumsfeiring

Kullebunden Jazz slår på stortromma når de fyller ti år!

Publisert

Vår lokale jazzklubb Kullebunden Jazz har i ti år bidratt til gode, musikalske opplevelser både innendørs og utendørs, og når klubben nå har jubileum, inviteres du til storfest i Kolben.

PS: Klikk play i videovinduet øverst i saken for å høre Hilde Louise Asbjørnsen synge live en liten smaksprøve på det du kan glede deg til!

Blir heftig

Feiringen finner sted i Kolben lørdag den 24. september klokken 20, og det blir en helaften med både unge, lokale gjest, og ikke minst kveldens hoved-act som er Hilde Louise Asbjørnsen, og KABA Orchestra.

KABA Orchestra er et tolvmanns ministorband, bestående av Norges ypperste jazzmusikere. Dette er musikere med en felles kjærlighet for 1940- og 50-tallets swingjazz!

– Vi skal by på standardlåter med storband-trøkk, samtidig som det har alle jazzens friheter. KABA er et helstøpt orkester som er proffe til fingerspissene, og vi skal by på låter som nok mange kjenner igjen fra før, bare med
vårt personlige preg, sier Hilde Louise Asbjørnsen.

Klikk her for å lese mer om KABA Orchestra

PS! Saken fortsetter under bildet

GLEDER SEG: Nå skal jazzklubben feires! Kveldens hovedattraksjon er Hilde Louse Asbjørnsen (foran) og KABA Orchestra, mens oppvarmingen er det blant annet Erik Egge Jordheim (bak f.v.) og Birgitte Hellwig som står for.

Lokale talenter

Hun står ikke på scenen alene denne kvelden. Tre unge, lokale talenter skal otså stå på scenen. Dette er musikere som har fått sjansen til å prøve seg på proff scene gjennom Ung Jazz-prosjektet til Kullebunden Jazz tidligere, og nå skal de også få ta del i jubileumskonserten.

De tre er Erik Egge Jordheim, Jenny Kristine Frøysa og Birgitte Hellwig.  

Ingen av musikerne vi treffer røper så mye av repertoaret, men det er klart at det blir mange standardlåter som mange folk har et godt forhold til.

– Det som er helt klart, er det blir et klart fokus på swingjazz, noe som er fra 1920- og helt opp til 1950-tallet. Det blir rett og slett standard-godbiter, inspirert av originalene, men med KABAS eget avtrykk, sier Asbjørnsen.

Etter festen blir det markering av jubileet i foajeen, med blant annet ordfører Thomas Sjøvold og Sylvi Graham.

KLARE FOR FEIRING: Det er her i Kolben at konserten skal skje, men det blir også andre aktiviteter i regi av Jazzklubben denne lørdagen.

PS! Saken fortsetter under bildet

Jazzete helg

Jubileumskonserten faller sammen med årets Eventyrfestival på Kolbotn, og det blir mange jazzy opplevelser i denne eventyrlige helgen.

I tillegg til hovedkonserten og feiringen på kvelden, vil det bli jazz-innslag på Kolbotn torg gjennom hele helgen.

Lørdag den 24. september klokken 12.00 er det klart for Eventyrjazz i Kolben, med forestillingen og konserten Geitekillingen.

Geitekillingen vil gjerne vise barna hvor flink den er til å telle, og Nils og Espen til å spelle. På mange strenger! Eller kanskje heller på rør og skinn! Alf Prøysens historie om «Geitekillingen som kunne telle til ti» fortelles og illustreres musikalsk i forestillingen.

Dermed er det bare å bestille billetter og bli med på festen! 

Powered by Labrador CMS