GAMMEL MORO: Denne festglade gjengen skal lage liv for Karjolen-veteranene. (F.v.) Finn Surén, Per Haukeland, Arve Moi, Trond Kaibo og Terje J. «Kruttskjegg» Eriksen. (Jakob «Baker’n» Hanssen var ikke tilstede da bildet ble tatt.)

– Dette blir århundrets fest

Karjolen åpner dørene atter igjen. Nå er det femtiårsjubileet som feires. Denne gangen får Karjolen-veteranene eget opplegg, og billettsalget er allerede igang.

I 2016 lagde Arve Moi og resten av Karjolens glade festkomité stor ståhei og stormende jubel i Kolben. Nå vil de gjøre det igjen, bare enda litt festligere.

Les også: Oppegårds "nye" uteservering

– Vi visste egentlig ikke hvor vellykket det skulle bli, men vi hadde 1614 betalende, og det haglet inn bestillinger, forteller Moi.

– Satt Karjolen på kartet

I anledning femtiårsjubileet for Karjolens første åpningsdag, som egentlig er 8.mai neste år, tjuvstarter de litt med å arrangere skikkelig reunion 30.mars. Men denne gangen ønsker de også at de av den eldre garde som var med i Karjolens glansdager, skal få være med på fest.

GLEDER SEG: Karjolen-veteranene. F.v. Finn Surén, Per Haukeland, Arve Moi, Trond Kaibo og Terje J. «Kruttskjegg» Eriksen. (Jakob "Baker’n" Hanssen var ikke tilstede da bildet ble tatt.)

– Forrige gang gikk det over all forventning, og tilbakemeldingene var veldig bra. Grunnen til at vi klarer å arrangere et femtiårsjubileum er den eldre generasjonen. De har satt Karjolen på kartet, og i den forbindelse har jeg fått med meg en gjeng som skal bistå med å samle inn de litt eldre, forteller Moi.

Les også: Byr på festligheter

Arrangementskomitéen, eller støttegruppa til Arve Moi, som de spøkfullt kaller seg, består av Terje J. «Kruttskjegg» Eriksen, Trond Kaibo, Finn Surén og Jakob «Baker`n» Hanssen, i tillegg til Arve Moi og Per Haukeland.

– Vi kommer med innspill for at det skal bli ålreit for den eldre garde, og for å finne ut hvem som burde være der, slik at vi kan formidle det videre til dem det gjelder, forteller «støttegruppa».

60-års grense

For diskoveteranene blir det egen underholdning og eget lokale satt av i tredje etasje i Kolben, med bord og stoler til alle. Og her er det kun de over 60 som får innpass.

– Disse får et eget opplegg, men de får smake på hele konseptet, og kan selvfølgelig bevege seg rundt om på huset som de ønsker. Men det er kun disse billettene vi legger ut for salg i dag. Det er totalt 165 billeter til den lukkede veteran-Karjolen, forteller arrangørene.

Les også: Norges beste danseskole - igjen!

Flere hedersgjester, som initiativtakere og gamle Karjolen-ansatte har allerede takket ja, så nå er det bare for resten å kjøpe billetter.

– Her er det førstemann til mølla, opplyser Moi.

Skreddersydd opplegg

For dere som ikke er veteraner, men hadde deres glansdager på Karjolen, fortvil ikke.

– Det kommer et skreddersydd opplegg for dere også, med mange overraskelser, lover Moi.

Øvrige billetter blir lagt ut for salg fra 1. september.

Powered by Labrador CMS