PULS-GJENGEN: Foran fra venstre: Lars Kalland, Elena Engelstad, Anette Jørgensen, Solveig Mæland. Bak fra venstre: Runar Bjerke, Janne Nielsen, Beate Torp, Lotte Holene, Ida Sengebusch og John-Philip Steenberg.

Inviterer til gratis julefeiring på Trollåsen for alle

Puls Samfunn, en del av den lokale treningssenter-kjeden, Puls, inviterer alle som ønsker til julefeiring på Trollåsen. 

Publisert Sist oppdatert

Puls Samfunn er en del av treningskjeden Puls og er et sosialt entreprenørskap innad i kjeden, som jobber for sosialisering og inkludering for folk i Nordre Follo. 

– Vi skal lage en flott juleaften for alle som kommer, sier Elena Engelstad, som til daglig jobber i Puls. Hun er også prosjektleder for arrangementet på juleaften. 

Et gratis arrangement for alle som ønsker

Engelstad forteller at Puls Samfunn lenge har ønsket å arrangere et slikt arrangement og i år skjer det.

– Vi inviterer absolutt alle som har lyst til å komme å feire juleaften med oss. Om det er barnefamilier eller enslige eldre har ingen ting å si. Alle er velkomne. Det blir servert mat fra 17.00 til 20.00, sier hun til Oppegård Avis. 

Arrangementet er gratis og vil skje i Trollåsveien 4, i samme bygg som Puls holder til i. Du trenger derimot ikke å være redd for at årets julefeiringen blir i zumba-salen til Puls. 

 – Vi har fått låne kantina i bygget hvor Puls Trollåsen ligger, så her garanterer vi at det blir god julestemning, god mat og hyggelige folk, sier hun til Oppegård Avis. 

PROSJEKTLEDER: Elena Engelstad er prosjektleder for julefeiringen som Puls Samfunn arrangerer.

På jakt etter frivillige

Selvom gjengen i Puls allerede har en del frivillige på lista for kvelden ser de etter enda flere. 

– Vi trenger fortsatt frivillige til å bidra med diverse som mat, servering, rydding og å passe på at alle har det bra i løpet av kvelden, sier Engelstad til Oppegård Avis. 

Ønsker du å feire jul med Puls eller hjelpe til som frivillig noen timer i løpet av dagen og kvelden? Da kan du ta kontakt på jul@pulsfollo.no eller på mobil, 90510363.

EGEN LOGO: For anledningen har Puls Samfunn laget egen julelogo.
Powered by Labrador CMS