LÅVEMORO: Det blir hyggelig førjulsstemning med konsert i låven på Svartskog Kolonial, lørdag 9. desember.

På låven sitter...

Shana fra barne-tv og synger julesanger. Lørdag 9. desember blir det julemarked og julekonsert i låven på Svartskog Kolonial.

Publisert

Cecilie Steensen Skovholt, eier av kolonialen på Svartskog, er selveste symbolet på julefred. På kolonialen er det verken stress og mas eller kjøpesenter-kø. Derimot kan du få med deg en liten julekonsert med NRK Super-programleder, Shana Fevang Mathai og et koselig julemarked, dersom du tar turen til Svartskog denne helgen.

Les også: Lokal førjulskos på Grendehuset

– Akkurat nå er det så fint her, himmelen er blå og det er kaldt. Folk som ikke har vært på Svartskog må jo komme seg hit, sier Skovholt drømmende.

Saken fortsetter under bildet.

Popper av glede

SPISELIGE GAVER: Cecilie Steensen Skovholts julegavtips til den som er alt er spiselige gaver. 

Hun gleder seg til helgen og forteller at de har bygget scene i låven og «julet det til». I tillegg har hun har gått til innkjøp av popkornmaskin til første arrangement på deres nye «kulturarena».

Les også: Førjulskos med koret

– Skal jeg ha show inni der må vi ha popkorn, og jeg ble som et lite barn når jeg testet den og det poppet, utbryter hun entusiastisk.

Lite og bra

I tillegg til konsert blir det marked både lørdag og søndag med 15 forskjellige aktører.

– Det blir ikke det største markedet, men det er gode utstillere. Jeg tror det blir veldig bra, sier Skovholt, som også kan by på ponnikjøring, nissegrøt og gløgg.

Les også: Villa Sandvigens krumkakeoppskrift

KULTURARENA: Cecilie Steensen Skovholt håper låven på kolonialen kan bli en ny kulturarena i kommunen.

– Det blir masse julestemning, sjarm, varme og glede. Hyllene våre bugner av flotte julegavetips De som handler julegavene sine her, de stresser ikke, smiler kolonial-fruen avslappet.

Moro på låven

Skovholt håper låven kan bli en uhøytidelig kulturarena i kommunen, og oppfordrer de som ønsker å holde en liten konsert til å ta kontakt.

– Vi skal prøve å få mye moro inn i låven etter hvert, og er åpne for alle typer arrangementer. Intet er for lite og intet for stort, sier hun!

Powered by Labrador CMS