Hyllet av sine egne

FIKK GAVE OG HYLLEST-DANS: Tone Borgen Landerud ble, velfortjent, hedret og satt pris på av RG-utøverne i Sofiemyrhallen i går.

Se RG-utøvernes rørende hyllest til Tone

Hedret av sine egne under juleshowet i Sofiemyrhallen.

Publisert

Gårsdagens juleshow fra RG-gruppen i Kolbotn IL tok en helt annen vending enn hva Tone Borgen Landerud kanskje hadde tenkt seg på forhånd, for lite visste hun nok om spesialposten i programmet som hun ikke visste om...

Hyllet med dans

Mot slutten av det ordinære programmet tok speaker mikrofonen, det ble satt frem en stol, og overraskelsen var et faktum. 

Borgen Landerud (44) har nemlig i år et jubileum i klubben. I hele 30 år har hun vært aktiv på alle mulige fronter i RG-gruppen i idrettslaget. 

FIKK GAVE OG HYLLEST-DANS: Tone Borgen Landerud ble, velfortjent, hedret og satt pris på av RG-utøverne i Sofiemyrhallen i går.

Gjennom store deler av livet sitt, har hun altså utrettelig stått på for å gi barn og unge idrettsglede og kunnskap om den flotte sporten. 

– Kolbotn IL hadde ikke vært det samme uten deg, var beskjeden Borgen Landerud fikk foran den fullsatte salen, som applauderte stort for jubilanten. 

Borgen Landerud fikk også en rørende hyllest fra RG-utøverne, som i all hemmelighet hadde satt sammen en hyllest-dans til henne. 

Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se dansen!

Vi gratulerer Tone Borgen Landerud med jubileet. Det er ingen tvil om at innsatsen din blir satt pris på av utøverne!

Powered by Labrador CMS