ALLSIDIGE: KoriO har vist seg å være et kor med mange bein å stå på! Nå skal de rocke Kolben med selveste New Jordal Swingers!
ALLSIDIGE: KoriO har vist seg å være et kor med mange bein å stå på! Nå skal de rocke Kolben med selveste New Jordal Swingers!

Rocka hitparade!

KoriO får besøk av selveste New Jordal Swingers!

Publisert

New Jordal Swingers er en institusjon innen norsk rock og musikkliv. og de har vært over 40 år på veien, drøyt 20 albumutgivelser med like mange salgstroféer, en halv million i salg, filmmusikk, backingband for Chuck Berry og James Burton er bare noe av hva dette bandet kan se tilbake på.

Nå kommer de til Oppegård for å underholde sammen med KoriO lørdag den 22. oktober.

KoriO har vært med på mange spennende prosjekter de siste årene, som blant annet julekonsert og World of Music-show med Hanne Krogh og andre kjente artister. Samamarbeid med New Jordal Swingers er høstens store begivenhet for det lokale koret.

Mye bra

Rockelåtene kommer til å komme som perler på en snor på konsertkvelden, og det loves rett og slett en skikkelig rockeaften!

Konserten er lkørdag den 22. oktober klokken 19.00 i Kolbens Sal 1. Billettene ligger allerede ute for salg på kolben.no!

I videovinduet kan du forøvrig se et nylig live-opptak av New Jordal Swingers. De rocker fortsatt bra!

Klikk her for å se New Jordal Swingers live!

Powered by Labrador CMS