Nordre Follo trenger et sterkt KrF

Simen Bondevik vurderte å melde seg av KrF. Her forklarer ungdomspolitikeren fra Oppegård hvorfor han blir værende i partiet.

Publisert

Jeg var en av de som støttet Knut Arild Hareide og hans retningsvalg for KrF. Å følge vår partileders anbefaling er jeg overbevist om at ville vært det beste både for partiet og samfunnsutviklingen. Sånn gikk det ikke, partiet valgte en annen retning enn det jeg ønsket meg og jeg har derfor i dagene som har gått siden landsmøtet vurdert å melde meg ut av KrF.

Etter flere dager i tenkeboksen har jeg nå bestemt meg for at jeg vil fortsette å stå på for KrF. På den ene siden er jeg rykende uenig i veivalget vi har tatt nasjonalt. På den andre siden ligger KrFs politikk fast og den står vi samlet om- det er tross alt politikken som gjorde at jeg i 2013 meldte meg inn. Jeg synes fortsatt KrF har det beste partiprogrammet og de beste løsningene på utfordringene samfunnet vårt står overfor både lokalt og nasjonalt.

Det er under ett år igjen til neste valg, denne gangen er det et historisk lokalvalg som står for tur. For min egen del var det viktig å finne ut av om jeg har den motivasjonen som skal til for å stå på for KrF i valgkampen som kommer. Den motivasjonen har jeg funnet. Jeg er overbevist over at Nordre Follo trenger et sterkt KrF.

Fordi Nordre Follo trenger et parti som prioriterer flere lærere inn i skolen slik at hver enkelt elev blir sett. Nordre Follo trenger et parti som sikrer en verdig eldreomsorg. Nordre Follo trenger et parti som vil gi frivilligheten gode rammevilkår. Nordre Follo trenger et parti som tar kampen for flere helsesøstre per elev. Nordre Follo trenger et parti som stiller opp for de innbyggerne i kommunen som virkelig trenger politikken.

Disse perspektivene løfter Kristelig Folkeparti på en helt unik måte, og det tror jeg det er behov for også i den nye storkommunen. Derfor håper jeg KrF gjør et godt valg i 2019- det er jeg klar til å kjempe med nebb og klør for.

Powered by Labrador CMS