KUN FOR BEBOERE: Dette skiltet kom opp onsdag i forrige uke, og gir parkeringstillatelse kun til de med beboer-bevis.

Parkering kun for beboere

På grunn av gravearbeid, blir nå parkeringsplassen i krysset ved Skiveien og Bekkeliveien kun tillatt for de med beboer-bevis.

Publisert

Heidi Tomten, virksomhetsleder i UTE, forklarer at det er et rehabiliterinsprosjekt hvor vann- og avløpsledning i Bekkeliveien og Utsiktsveien skal skiftes ut, og dermed kan ikke beoerne parkere der de vanligvis gjør.

Parkeringsplassen har tidligere vært gratis for alle.

– Kommunen har derfor sørget for å gi dem parkering på parkeringsplassen ved Skiveien/Bekkeliveien, altså mellom Lunch og catering og Kiwi, sier Tomten.

KUN FOR BEBOERE: Dette skiltet kom opp onsdag i forrige uke, og gir parkeringstillatelse kun til de med beboer-bevis.

Les også: Kan du sykkelreglene?

Ferdig våren 2018

I et dokument fra UTE, står det at prosjektet er planlagt å være ferdigstilt våren 2018. Det er entreprenøren Fossum Anlegg AS som skal utføre arbeidet, og de begynte
gravingen i forrige uke.

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

Les også: – Rett til heltid

NY REGEL: Ved Nordberg busstopp er det ikke lenger lov for alle å parkere.

Betalingsparkering

I Kolbotn sentrum finnes det betalingsparkering Syd for rådhuset og i Kapellveien. I Holteveien er betalingsautomaten nylig fjernet. Her vil det bli skiltet gratis parkering på noen av plassene etter kl 17 på hverdager og hele lørdag og søndag, mens øvrige plasser er forbeholdt kommunens egne kjøretøy.

Les også: Her kommer det fem familieboliger

MYE PLASS: Parkeringen mellom Lunch og catering og Kiwi er nå kun for beboere med bevis.

Gratis parkering

Parkeringsplass ved toget (Th Hansens vei) er åpen for alle etter kl 17 på hverdager og hele lørdag og søndag. I Skiveien 51 gjelder det samme som i Th Hansens vei, og ved kirken kan man stå gratis i maks to timer. Ellers er det gratis parkering for alle ved skoler og barnehager etter kl 17 på hverdager og hele lørdag og søndag.

Powered by Labrador CMS