TRENING GIR PENGER: Pulsen opp for ansatte og gjester på Quality Hotel Entry på Mastemyr i går ettermiddag. Nordic Choice Hotels-kjeden donerer 15 kroner for hver ansatt eller gjest per treningsøkt som varer minst 30 minutter.

Pulsen opp på Quality på Mastemyr

Onsdag 14. november  arrangerte Quality Hotel Entry på Mastemyr, sin lokale vri på innsamlingsaksjonen til Nordic Choice Hotels- kjeden "Puls for Unicef".

Publisert

I 2017 deltok hele 4100 ansatte og det ble donert én million kroner til Unicef. I år var målet å slå beløpet, ved å invitere gjestene til å delta på Puls for Unicef- arrangementet. I fire uker har de invitert gjester og besøkende til å krysse av for hver aktive dag på listene plassert på hotellene i Nordic Choice Hotels-kjeden.

For hver gjest eller ansatt som trener i minst 30 minutter, donerer Nordic Choice Hotels. kjeden  15 kroner. Pengene går til samarbeids-prosjektet mellom Nordic Choice Hotels og Unicef, "Sweet Dreams". Et prosjekt som jobber mot menneskehandel, hvor målet er å hjelpe barn som er utsatt for, eller står i fare for, å bli utsatt for menneskehandel. 

ERFAREN: Instruktør Carol Doyle har lang erfaring med yoga.

Lokal-yoga

For å spre engasjementet bestemte Quality Hotel Entry seg for å sette opp et eget arrangement, og i samarbeid med SportSenter1 på Kolbotn samlet de lokalmiljøet for å få pulsen opp for en god sak, med yoga. 

 Carol Doyle har jobbet som treningsinstruktør ved SportSenter1siden august, stilte opp med yoga-undervsining for ansatte og gjester. 

FORNØYDE ANSATTE: Katrin Lussand (f.v.) og Charlotte Pedersen var kjempefornøyd med arrangementet.

– En stor del av Yoga er å være klar over effekten alt du gjør har; både pust og eksistens. Jeg kunne se at de deltakende ble langt mer fredfulle og rolige etter økten. Yoga handler tross alt om å bringe fred inn i verden, slik som Sweet Dreams-prosjektet gjør ved å hjelpe barn til et bedre liv, sier Doyle.

 

–  Det er utrolig gøy at vi har muligheten til å arrangere eventer som dette. Dette er jo givende for oss, men ikke minst like givende for barna i Kambodsja. Med et vel gjennomført event tror jeg vi har skapt en ny tradisjon; dette må vi gjøre hvert år, sier hotell-ansatt, Charlotte Pedersen.

Powered by Labrador CMS