ÅRETS FOTOGRAF: Den talentfulle Kolbotn-fotografen, Natalia Pipkina (39) har vunnet mange priser, og kan nå også smykke seg med tittelen Årets fotograf.

Hun er Årets Fotograf

Den anerkjente fotografen, Natalia Pipkina (39), har nok en gang utmerket seg i fotografverden. Nylig ble hun kåret til Årets fotograf av Oslo fotograflaug.

Publisert

Kolbotn-fotografen Natalia Pipkina imponerte tidligere i år med en syvendeplass i Norges største konkurranse for fagfotografer, «Landskonkurransen 2017». I tillegg tok hun en sterk femteplass i kategorien «portrett» i den store europeiske konkurransen «European Professional Photographers of the Year 2017». Nå har hun hentet hjem Daguerre-prisen som Årets fotograf, kåret av Oslo fotolaug.

Les også: Med mennesker i fokus

– Jeg synes det er veldig spennende, men for meg er ikke det viktigste å vinne priser, det viktigste er at erfarne fotografer i juryen bekrefter den kvaliteten jeg leverer, sier Pipkina.

NYFØDT: "Filippa" var et av de fire innsendte bildene til Natalia Pipkina som vant medalje.

Sterk vinner

Hun kunne ikke ta i mot prisen på utdelingen fordi hun var på feire, men nå er både den prestisjetunge Daguerre-prisen, og diplomene for enkeltbildene på plass i studioet på Trollåsen.

– Jeg sendte inn fire forskjellige bilder til konkurransen, og samlet flest poeng med tre søv og en bronsemealje sier Pipkina, som synes det var synd hun ikke kunne delta på prisutdelingen.

Utfordrer seg selv

FIRE MEDALJER: Natalia Pipkina fikk tre sølv og en bronsemedalje, og vant den prestisjetunge Daguerre-pirsen.

Den dyktige fotografen synes det er spennende å konkurrere, og elsker å utfordre seg selv. Hun henter inspirasjon fra livet og naturen rundt seg, og streber alltid etter å levere gode og unike bilder for kundene sine, uansett om det er en modellportretter eller en nyfødtfotografering.

Les også: Dette blir magisk!

– Det er spennende å lære nye ting og bli stimulert. Jeg gjør det jeg liker og det er den største gleden for meg. Er det en nyfødtfotografering for eksempel, kan jeg gå gjennom skogen og plukke blader og blomster, og pynter slik at bildene ikke blir kjedelige og ligner på tusenvis av andre bilder av nyfødte, sier Pipkina.

 

Powered by Labrador CMS