PREMIEREKLARE: OPAL-gjengen skal gi sitt ytterste på scenen. I dagene før premieren finpusses alt både på og bak scenen. Tarzan, spilt av Erik Oscar Berg i front foran OPAL-kollegaer. Skuespillerne er nok en gang klare for å rocke scenen i Kolben!

Snart premiereklare

Vi har besøkt OPAL-gjengen backstage bare få dager før premieren på Tarzan! Sjekk bildene!

Publisert

Over 700 billetter er solgt allerede foran premieren på OPALs nye storsatsning Tarzan, så skal du sikre deg en plass i salen, må du skynde deg inn på kolben.no og bestille billetter.

Akkurat nå foregår forberedelsene og finpussingen frem til premieren, som er fredag førstkommende.

Du kan lese mer om stykket i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 25. januar.

Vinn billetter

Vent litt nå, det er selvfølgelig en konkurranse på gang hvor du kan vinne billetter. Har du fargestifter og litt kreativitet? Da kan du stikke av med billetter!

Alt du må gjøre, er å tegne din egen Tarzan-tegning! OPALi trekker ut to tegninger hvor tegneren får to billetter til Tarzan forestillingen onsdag 31. januar.

Les også: Bli med på OPAL-øving foran Tarzan

For å delta må du: - Like dette innlegget! Du må så tegne, og ta bildet av tegningen og legge det ved i kommentarfeltet nederst i innlegget. Husk også å skrive navn og alder på den som har tegnet. 

Konkurransen avsluttes søndag 28/1 kl 21.00 og vinnere kåres mandag 29/1.

Vi gleder oss til forestilling! Bli med en tur backstage, da vel? Bla deg rundt i bildekarusellen i toppen av saken! Til slutt - Se Tarzan svinge seg på scenen i videoen under!

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS