GLEDER SEG: Harald Bøhn og resten av Oppegård Turlag er klare for å ta med hele kommunen på turopplevelser i jubileumsåret sitt. Se etter innstikket i ukens Oppegård Avis! Der vil du finne hele turprogrammet for jubileumsåret!

Sprekt jubileumsår!

Oppegård turlag fyller fem år, og lanserer denne uken et omfattende jubileumsprogram!

Publisert

Harald Bøhn (66) i Oppegård Turlag er kanskje over snittet opptatt av gode turopplevelser, men han er neimen ikke alene.

Turgåing og opplevelser ute i det fri er mer og mer populært, ikke bare i vårt nærområde, men også på de store fjellturene, de du ser på postkortene.

– Vi merker en økt interesse for turgåing, og jeg tror nok kanskje det har noe med at folk ser nytten av å tillegge noen spreke elementer i hverdagen sin. I tillegg er det godt for både kropp og sjel å komme seg ut, og det er svært sosialt. Vi merker helt klart en økende interesse for turene både vi lokalt arrangerer og turlagene rundt oss, forteller Bøhn.

Les også: Ut på tur i tåka med store smil! 

Turlaget har faktisk hele 1900 medlemmer og 25 aktive som bidrar til arbeidet med å tilrettelegge for gode turopplevelser.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Jubileumshefte

MYE TURKOS: Turlaget arrangerer mange, flotte turer i lokalmiljøet i året som kommer.

For å få hjelp til å både komme oss ut og ikke minst oppdage nye, spennende områder «rett utenfor stuedøren», har turlaget i sitt femårsjubileum og DNTs 150-årsjubileum, nå satt sammen en rekke turopplevelser.

– Vi er stolte av dette programmet, ikke bare fordi det er flott å kunne vise folk alle mulighetene de har i nærområdet sitt, men også fordi vi nå har innledet et enda tettere samarbeid med de andre turlagene i Follo. Sammen med dem vil vi derfor utover året tilby turer i de forskjellige områdene som vil øke publikumsopplevelsen av turene, sier Bøhn.

Les også: Ut på tur i tåka med store smil! 

I torsdagens Oppegård Avis på papir den 1. mars, er det et innstikk med progrmamet for turlagets jubileum. Turene arrangeres fra 8. april og til og med 4. november. De tar deg med gjennom ikke bare Oppegård, men også de andre flotte turområdene som er i turlagenes nedslagsfelt.

– Turgåere er selvfølgelig forskjellige, og mange ønsker kanskje å oppdage ting på egenhånd. Vi håper imidlertid at våre organiserte turer vil bidra til at flere kommer seg ut, og at man kanskje får noen aha-oppdagelser. Det er mye å oppdage, og mange kilometer å utforske, og håpet er at folk skal komme på turene og bruke heftet til egen inspirasjon, sier Bøhn.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GLEDER SEG: Harald Bøhn og resten av Oppegård Turlag er klare for å ta med hele kommunen på turopplevelser i jubileumsåret sitt. Se etter innstikket i ukens Oppegård Avis! Der vil du finne hele turprogrammet for jubileumsåret!

– Bruk brosjyren til inspirasjon!

Viktigst av alt er kanskje å nyte. La mobiltelefonen ligge litt, og bare nyte naturen.

Les også: Ut på tur i tåka med store smil! 

– Vi håper folk vil ta vare på brosjyren man får med avisen, og plukke den opp til inspirasjon og ikke minst påmeldelse til turene. I tillegg har vi også et gratishefte som heter «Til Fots I Oppegård» som fortsatt er aktuelt og som har stier vi vedlikeholder. På vår hjemmeside vil det også fortløpende ligge god informasjon både om våre turer og annet for en god turopplevelse. Vi ønsker alle velkommen, avslutter Bøhn.

PS! På de fleste turene er det ikke nødvendig å melde seg på på forhånd! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 1. mars!

Powered by Labrador CMS