TAR OSS MED PÅ VISNING: Stig Reklev i Privatmegleren Kvadrat på Kolbotn gir oss en privat omvisning inne på Tyrigrava.

Bli med på privatvisning på Tyrigrava!

Stig Reklev i Privatmegleren Kvadrat tar oss med inn i motorfolkets storstue, som nå kan bli din! Bli med gjennom bygget på innsiden og utsiden!

Publisert

Tyrigrava er til salgs. For 6,5 millioner kroner kan du skaffe deg motorfolkets storstue til egen eie og eget bruk.

Denne uken er det visninger på det historiske bygget, og interessen har så langt vært stor, ifølge Stig Reklev i Privatmegleren Kvadrat på Kolbotn.

– Det har mange interessenter på bygget, og det er en variert gruppe mennesker som både har vært på visning og tatt kontakt, sier Reklev. 

TAR OSS MED PÅ VISNING: Stig Reklev i Privatmegleren Kvadrat på Kolbotn gir oss en privat omvisning inne på Tyrigrava.

Mellom visningene tar han oss med på privatvisning inne i bygget. Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se Tyrigrava både fra innsiden og utsiden. 

Bli med tilbake i tid, og se hva som nå kan bli ditt! 

Klikk også her for å se en av dem som ønsker å kjøpe Tyrigrava!

Fakta om Tyrigrava

STASLIG BYGNING: Slik ser Tyrigrava ut i dag. Denne eiendommen kan nå bli din.
  • Selve bygget ligger i Gamle Mossevei 55 på Svartskog, rett ved Gamle Mossevei og Gjersjøen.
  • Taksten er 6.500.000
  • Eiendommen ble tidligere benyttet til overnattings og serveringsvirksomhet. Denne virksomheten hadde opphørt før kommunen overtok i 2011, og eiendommen er nå utleid til et kunstnerfellesskap bestående av ca 10 personer som har sine atelierer i hovedbygningen og i "bolig" huset mellom hovedbygningen og Gjersjøen.
  • Tyrigrava ble bygd i 1854, og brant ned i 1924. Den ble bygget opp igjen og gjenåpnet i 1932. Navnet Tyrigrava har navnet etter tjærebrenning, noe stedet var kjent for på 1700-tallet. På midten av 1950 tallet begynte Amcar- og MC-miljøet å vanke her på Tyrigrava, amcar og MC- miljøet bruker fortsatt stedet flittig.

 

 

Powered by Labrador CMS