KLAR FOR TURSESONGEN: Anne Marit Færden og co har rullet ut årets poster, og håper mange vil bruke ­postene og ta turen i skogen også i år!

Klart for påsketrav!

Vinteren er borte! Ta en tur i skauen i påsken. Ta gjerne med kart og kompass - og husk kartpakke! Skautraver´n er i gang igjen.

Publisert

Skautraver´n er nå i sin 49. sesong. 101 poster skal opp i seks forskjellige områder i Sørmarka. De fleste postene er allerede plassert. 

Gleder seg

Anne Marit Færden, mangeårig Skautraver-dronning, gleder seg til årets sesong, som starter tidlig på grunn av det flotte været som har vært denne våren.

– Turorientering må være verdens beste mosjonsform, forteller Anne Marit Færden.

– Dette opplegget passer for folk i alle aldre. Man tar postene når det passer, og det er ikke noe tidspress, sier hun.

KLAR FOR TURSESONGEN: Anne Marit Færden og co har rullet ut årets poster, og håper mange vil bruke ­postene og ta turen i skogen også i år!

Det er mange fordeler med turorientering, og det er også en hyggelig og sosial aktivitet for både venner og for familien.

– Turorientering kombinerer gode naturopplevelser med fysisk aktivitet og hjernetrim, og gir godt humør, god helse og mye glede, fortsetter hun.

– Med turorientering får en anledning til å bli bedre kjent i nærområdet, sier Anne Marit Færden.

Alle tilgjengelige turer står beskrevet både på Skautravern´s hjemmesider skautravern.noog i kartpakken som du må kjøpe for å være med.

Husk å kjøpe kartpakke! 

Dermed er det bare å melde seg på og bli med! For å være med på Skautraver\n, må du skaffe deg en deltagerkonvolutt.

Deltakerkonvolutten koster 330 kroner. Dersom flere i familien vil være med kjøper du ett eller flere ekstra klippekort som koster ti kroner per stykk.

Du kan også kjøpe kart for enkeltturer på nettet for 30 kroner per tur.

Deltagerkonvolutten kan du kjøpe på Oppegård bibliotek, Plantasjen på Sofiemyr, Statoil på Langhus, Ski bibliotek, Norli bokhandel på Ski storsenter, G-Sport på Vinterbro senter  og hos Orring byggsenter i Bjørndal.

PS! God tur! Sjekk også skautravern.no for mer informasjon!

Powered by Labrador CMS