Finn frem treningstøyet og sjekk denne fete parknyheten

Ny treningspark er klar for bruk for alle på Sofiemyr!

Publisert

Nå kommer våren, og med den kommer også årets beste treningsnyhet på Sofiemyr. Det beste er også at den er døgnåpen og kan brukes av alle!

I Sofiemyr Idrettspark er det allerede en rekke gode tilbud, men med dette tilbudet, blir parken enda mer komplett, og alle som ikke driver med organisert idrett får nå også et spennende, nytt tilbud

Sentralt

Parken er lagt til Sofiemyr Idrettsplass, ikke langt fra gangveien, tvers overfor den gamle Remfabrikken.

Les også: Nye elger på Greverud

Treningsparken består av en rekke apparater som både kan brukes til trening og til leking.

NB! Saken fortsetter under bildet! Se også video fra parken i videovinduet øverst i saken, og les alt om parken og hvordan du bruker den i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 12. april.

KLARE FOR Å GJØRE VÅREN EKSTRA SPREK: Virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE (t.h.) og Vegard Sines Petersen, rådgiver i idrett og friluftsliv i Oppegård kommmune gleder seg til at folk skal ta i bruk den nye parken i idrettsparken.

Stolte

Vegard Sines Petersen, rådgiver i idrett og friluftsliv i Oppegård kommmune og virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE i Oppegård kommune er stolte av den nye parken.

Les også: Drar i gang underskriftskampanje og folkeaksjon for Kolbotnvannet

– Vi er opptatt av at innbyggerne skal ha gode muligheter for å være i fysisk aktivitet. Det fleste tilbudene i drettsparken som er spesielt for dem som driver med organisert idrett, så vi ønsker å tilrettelegge for at folk som ikke driver med idrett også skal kunne trene og ha det sosialt. Derfor har vi laget denne parken som et nærmiljøtiltak for folk flest, sier Sines Petersen.

Slik finner du parken

Du kommer deg enkelt dit ved å kjøre buss til busstoppet Taraldrudveien, eller du kan gå eller sykle.

Se i dette kartet for å finne veibeskrivelse. Du kan lese mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 12. april! Se også video øverst i saken!

Powered by Labrador CMS