VELKOMMEN: Vebjørn K. Aarflot gjør klart til stort jubileum gjennom hele september. Festen kulminerer med gratis mat lørdag 21. september.

Jubilerer med gratis mat

De har feiret 10-årsjubileet litt allerede, men høydepunktet på Gamle Tårnhuset skjer nå i september.

Publisert

De falt fullstendig for lokalet da de besøkte Tårnhuset første gangen. I år har Vebjørn K. Aarflot og Helene Jahren drevet restaurant sammen i ti år. Tidligere i år har de feiret jubileeet med gjestespill bak grytene. Nå i selve jubileumsmåneden er det enda flere aktiviteter på gang.

– Vi har satt sammen en 10-retter bestående av kulinariske høydepunkter fra hvert år. Dette er retter våre stamkunder har kommet tilbake og spurt etter. Nå gleder vi oss til å tilby denne 10-retteren gjennom hele september.

Folksom jubileumsdag

Restauranten i den ærverdige bygningen lever med andre ord i beste velgående. Skal vi tippe, vil lørdag 21. september bli en travel dag i restauranten. Denne dagen er det allerede eventyrfestival og markedsdag på Jan Baalsruds plass. Samtidig slår Tårnhuset til og inviterer til gratis mat fra klokken 12.00-15.00.

– Ja, det blir den store jubileumsdagen vår. Dette er dagen vi vil gi tilbake og hylle lokalbefolkningen som har fulgt oss gjennom ti år, sier Aarflot.

PS! Saken fortsetter under bildet!

NYTT ANSIKT: Midt opp i jubileet har Gamle Tårnhuset også fått ny kjøkkensjef. Vebjørn Rogne kjente godt til Torstein Sørum Sogn fra tidligere. Nå jobber de sammen på Kolbotn.


Denne lørdagen vil blant annet bestå av både helgrillet gris og lam.

– Alle detaljene for dagen er ikke spikret ennå, men jeg er ganske sikker på at det blir folksomt på uteserveringen vår den dagen. Vi håper selvsagt på pent vær, men mat blir det uansett, understreker Vebjørn Aarflot.

 

Powered by Labrador CMS