Hit etter hit - ikke no' dritt!

Er du klar for å reise tilbake til 1977? Nå har du muligheten!

Publisert

1977 var et fantastisk musikalsk år. Det er discoens høytid, samtidig som rocken utfordrer fra siden. Fra Saturday Night Fevers hoftevrikkende disco til forrykende rock med Meat Loaf. Man kan trygt si at dette året hadde en vanvittig, musikalsk spennvidde, og den skal nå hedres!

Dette er noe av den musikalske spennvidden du kan forvente et svingende gjenhør med på showet Hits 77!

PS! Saken fortsetter under bildet! Se også video fra øvelsene øverst i saken!

Lokale helter

KLARE FOR DISCO OG ROCK: Johan Os Stave og Marius Stegegjerde-Kristiansen er to av gitaristene i ensemblet Memory Lane, som er klare for å ta deg med tilbake til det glade 1970-tall!.

Noen av musikerne i Memory Lane var ikke en gang født i 1977, men de har satt seg fore å lage en musikalsk mimrefest uten sidestykke i Kolben lørdag 16. september, og de er i tillegg lokale!

Memory Lane er en gjeng med lokale sangere og musikere som ønsker å ta med publikum på en tidsreise tilbake til låtene som preget hitlistene for 40 år siden.

En av vokalistene i Memory Lane er Erling Ellingsen. Han har tidligere gledet mange publikummere i Kolben med sin kraftfulle tenor som solist på flere av musikalene Kolbotn Konsertorkester har fremført. Lørdag 16. september skal han tolke Meat Loaf i en heftig duett med Ingeborg Sand.

Les også: Spis gresk fra Oppegård - i Oslo

– Helt fra jeg var en jenteunge har jeg hatt en drøm om å synge «Bat Out of Hell»,
forteller Ingeborg entusiastisk.

Hun var bare ett år da platen kom ut, men nå går drømmen endelig i oppfyllelse!

ÆREFRYKT: Dag-Magnus Samuelsen er en av dem som gleder seg stort til konserten!.

Klar!

Sammen med An-Magritt Larsen og Cory Svalland-Grier skal Ingeborg også synge bl.a. ABBAs «Take A Chance on Me», samt gjøre en vakker versjon av Fleetwood Macs legendariske «Songbird».

– Jeg ser med en viss porsjon ærefrykt fram til å synge sangene til noen av mine store musikalske forbilder, sier den tredje vokalisten, Dag-Magnus Samuelsen. Han tenker på David Bowie, Peter Gabriel og Steely Dan, som alle gjorde det skarpt i 1977.
I følge Samuelsen blir det ekstra spesielt å synge «Josie» fra Steely Dan-albumet Aja etter at Walter Becker, gitarist og en av grunnleggerne av bandet, nylig døde.

Les også: Bokfest til 1000 i Kolben

– Men selv om gamle helter etterhvert går over i historien, lever den gode musikken videre! Bli med på feiringen av de grommeste låtene fra 1977, sier han.

Powered by Labrador CMS