HJEMME PÅ KOLBOTN: JOWST stortrives på Kolbotn.

Griper øyeblikket - hver eneste dag

MGP-sirkuset er for lengst over. Nå satser Joakim «JOWST» With Steen fremover, og han lever som han sang - nettopp i sangen nordmenn elsket.

Publisert

– Det har vært hektisk sommer, men nå har jeg fått landet litt hjemme på Kolbotn. Samtidig kjenner jeg da at jeg blir litt utålmodig og rastløs, akkurat slik jeg var før ESC, gliser Joakim «JOWST» With Steen.

Før Grand Prix, var det få som kjente til ham. Han var et ukjent navn, men så begynte det å røre seg for produsenten og låtskriveren. Sammen med Aleksander Wallman sang han seg inn i hjertene til nordmenn, og endte opp med å representere Norge i den internasjonale MGP-finalen.

Les også: Spis gresk fra Oppegård - i Oslo

– Jeg er veldig fornøyd, og når jeg ser tilbake på ESC-eventyret, vil jeg si at jeg har fått makset dette. Vi har opptrådd foran millioner av mennesker, vi har reist rundt og turnert, blitt kjent med låtskrivere over hele Europa, og det har også resultert i noen gode kontakter jeg ønsker å samarbeide med, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

VANT: Her er seieren i MGP et fakrum!.

Nye låter

For tiden arbeider han med nye låter, og oppfølgeren til Grab The Moment er allerede ute.

– Det som er interessant, er at folk gjerne tror at når man vinner for eksempel ESC, så går ting av seg selv og at det nærmest er røde løpere og sjampanje overalt, og at alt er linet opp for deg. Slik er det ikke. Jeg bærer fortsatt mitt eget scenerigg, og det er knallhard jobbing for hver eneste spillejobb og hver eneste ting jeg skal oppnå, sie rhan.

HJEMME PÅ KOLBOTN: JOWST stortrives på Kolbotn..

Noe album blir det imidlertid ikke.

Les også: Bokfest til 1000 i Kolben

– Nei, albumets tid er nok over, og jeg kommer til å slippe flere singler fremover, både som meg selv og med andre prosjekter. I tillegg skal jeg skrive låter for andre artister og produsere. Jeg koser meg i studio, sier han.

– Det viktigste er uansett at jeg skal holde meg til det jeg startet med, nemlig å lage musikk som gir meg og andre mening. Dette har vært viktig for meg hele veien, sier han.

Familien

Rett før han kastet seg på ESC-sirkuset, ble han far. En krevende kombinasjon med livet som artist.

– Jeg synes nok at jeg klarer å kombinere dette bra. Det ene er familien min, mens det andre er jobben min. Personlig synes jeg det har gått helt fint å være en «offentlig» person, og det tror jeg nok at jeg kan takke LED-masken for. Det er nok Aleksander som har fått den største oppmerksomheten, sier han.

Hva gjelder den berømte masken, så tas den kun frem ved sjeldne anledninger.

Les også: En rocka høst fra rockeklubben

– Hehe, jeg burde kanskje brukt den oftere, men når jeg skal inn i «JOWST-modus», så tar jeg den frem i studio. Men det er så mye ledninger og alt for kort levetid på batteriene, så det er ikke slikt man tar frem på enhver fest, gliser han.

MANNEN MED MASKEN: LED-masken til JOWST har blitt verdensberømt. Artisten har den fortsatt liggende i studioet sitt..

PS! Saken fortsetter under bildet!

Fremtiden

Suksessen har begynt å kaste av seg, selv om han ikke har blitt steinrik av dette.

Klikk play for å se video!

– Neida, pengene fra røyalties og sånt kommer ikke før senere, og slik er det å være artist. Men samtidig, dette er det jeg skal leve av. Dette er drømmen. Jeg har jo laget et solnd og en identitet som er «meg», og jeg ser lyst på fremtiden nå. Jeg gleder meg til å videreutvikle konseptet mitt, og ikke minst skrive nye låter og arbeide med nye ting. Jeg skal ikke stå stille som artist, sier han.

Så, er du klar for å høre JOWSTs nye låt? Klikk play i videovinduet under og digg! 

 

Powered by Labrador CMS