GAVMILDE: Tradisjonen tro har Quality Hotel Entry et juletre stående i desember hvor alle som ønsker kan legge gaver under som går til Fattighuset i Oslo. Denne uken har alle skuespillerne i OPAL bidratt med hver sin presang i håp om å redde julen for folk som sliter.

OPAL skapte giverglede på hotellet

Quality Hotel Entry, bedre kjent som Mastemyr Hotel, samler inn presanger til Fattighuset i år også. Der kan alle gavmilde oppegårdinger og gjester bidra med en presang under juletreet før onsdag 15. desember.

Publisert

Oppegård Amatørteaterlag (OPAL) har valgt å bidra litt ekstra siden de er så heldige å få benytte det lokale hotellet til øvingslokaler for deres nye oppsetning av Aladdin, som har premiere i slutten av januar.

Alle skuespillerne har nå gitt hver sin presang med påskrift om hvem de tror presangen passer best til, med en liten, personlig hilsen selvsagt.

Garanterer for billetten

Opal som organisasjon har også bidratt ved å kjøpe mange rabatterte presanger via den lokale leketøysbutikken Yes Vi Leker på Kolbotn Torg.

− Vi håper disse presangene faller i smak, for er det noen som trenger litt oppmuntring nå i jula, så er det barn i fattige kår, og spesielt i en tid hvor til og med sosial omgang har vært mangelvare, sier leder og manusforfatter Bibbi Neergaard.

Hvis du vil se Bibbi til å gløde, er det bare å spørre hva hun synes om barnas kår i nedstengte tider.

− Nå håper vi selvsagt at flest mulig kjøper billetter til forestillingen i julegave også, så vi nok en gang kan vise dere Kolbotns store kulturstolthet, OPAL, og vår nye store oppsetning av Aladdin. I år tar vi sjansen og garanterer for billetten. Just in case, sier hun.

Takker hotellet

Neergaard kan heller ikke få fullrost hotellet som har tatt imot teatergruppen på en så flott og generøs måte.

− Øvingslokaler vokser ikke akkurat på trær her i kommunen, sier hun.

Naira Lalayan, som er for tiden Mastemyrhotellets leder, er veldig fornøyd med samarbeidet med OPAL.

− Det er alltid en glede å se blide og høflige barn og unge som dukker opp her en kveld i uken. Det er aldri noe tull, det er bare en glede, sier Lalayan.

Spre juleglede

Naira Lalayan oppfordrer også andre til å stikke innom hotellet før onsdag 15. desember og legge en gave under treet i resepsjonen.

ENSOMT JULETRE: Ensomt juletre på Quality Hotel Entry søker gaver. Ansatte på hotellet ønsker alle velkommen til å legge gaver under juletrærne i hotellobbyen. Alle de innsamlede gavene blir donert til Fattighuset i Oslo. Skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel "God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia".

− Da gir du en gave til barn som virkelig setter pris på å få en, sier hun. Middagsgjester er hotellet dessverre forhindret for å ta imot akkurat nå, ifølge Lalayan.

Hun legger ikke skjul på at hun gjerne ville det skulle vært annerledes, men akkurat nå er restauranten forbeholdt hotellets gjester.

− Vi håper vi snart kan ønske nye middagsgjester velkomne igjen. Følg med på vår Facebookside, sier hun med et lurt smil.

Powered by Labrador CMS