BESTILLINGER OG DROP-IN: – I tillegg til bestillinger via Helseboka tilbyr vi også drop-in mellom klokken 10:00 og 16:00, sier apoteker Sukumarie Sothinathan i Apotek 1 Kolbotn.

Inviterer alle til vaksinering

– Tidligere vaksinerte vi folk hver dag, men nå begrenser vi oss til mandag, onsdag og fredag, sier apoteker Sukumarie Sothinathan i Apotek 1 Kolbotn.

Publisert

Mange innbyggere i Nordre Follo vet fortsatt ikke at flere apotek bistår kommunen med å sette vaksiner. Dette bekreftes av apoteker Sukumarie Sothinathan i Apotek 1 Kolbotn. Det lokale apoteket, som holder til i Sentrumsbygget i Kolbotnveien 5, har bidratt med vaksinering av kommunens innbyggere siden 4. januar.

– Vi vaksinerer mellom 20 og 30 personer per dag. Tidligere vaksinerte vi folk hver dag, men nå begrenser vi oss til kun tre dager i uken (mandag, onsdag og fredag), sier Sothinathan.

For å vaksinere deg på apoteket bør du registrere deg i Helseboka via kommunens hjemmeside.

– I tillegg til bestillinger via Helseboka tilbyr vi også drop-in mellom klokken 10:00 og 16:00, sier apotekeren.

Både voksne og barn

Apotekene setter første, andre og boosterdose, og du kan som oftest velge mellom Pfizer eller Moderna.

– Vi har god kapasitet, og vaksinerer både voksne og barn fra tolv år og oppover. De fleste som kommer til oss for å få boosterdose, men vi mener at en stor andel av yngre folk kommer for å få første dose, sier hun, sier Sothinathan.

Husk at for at barnet ditt kan bli vaksinert, må du ha med deg fullmakt fra begge foresatte. De samme reglene gjelder også for kommunens vaksinasjonssenter på Ski Storsenter.

Powered by Labrador CMS