UNDER KONSTRUKSJON: Det vil nok fortsatt ta en god stund før paviljongen er klar for servering igjen, men Oslo kommune jobber med saken.

Håper på å kunne gjenåpne paviljongen

Oslo kommune har et stort ønske om å gjenåpne paviljongen i Hvervenbukta, men det tar tid.

Publisert

Mange lurer på hva som skjer med den hvite paviljongen i Hvervenbukta. Trolig må du vente en god stund før du eventuelt kan spise der igjen. I hvert fall innendørs.

Jobber med saken

Den siste tiden har du kanskje lagt merke til at det har kommet stillaser rundt det hvite, staselige bygget.

Mange har derfor kanskje hatt et håp om at det skal skje noe snarlig innendørs, men byggets forfatning gjør at det dessverre tar lenger tid enn man skulle ønsket, forteller kommunikasjonsrådgiver Alv Hågård Gustavsen i Kulturetaten i Oslo kommune.

PS! Saken fortsetter under bildet!

IDYLLISK: Hvem drømmer vel ikke om å kunne ta en kald en i sommervarmen her?

– Paviljongen er i ganske dårlig forfatning, men Kulturetaten jobber med den. Anne På Landet bruker den nå kun som lager for bord og stoler til uteserveringen sin. Vi jobber med å sette Paviljongen i stand utvendig, og så skal den restaureres innvendig. Planene for dette er ikke utarbeidet enda, sier han.

Har gjort mye på badestranden

Kommunen har gjort mye for å oppgradere Hvervenbukta. I 2015 ble det satt opp et toalettanlegg til 3,7 millioner kroner.

OPPGRADERT: Det har skjedd mye det siste året i Hvervenbukta. Blant annet er toalettanlegget oppgardert.

Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet, og håpe at det gamle, staselige bygget atter en gang kan gjenoppstå fra asken, og bli et tilbud til badegjester og andre!

 

Powered by Labrador CMS