Vinteraktivitetsdagen

VM I HOLBERG 2019: Torsdag 24. januar ble det arrangert VM i Holberg barnehage på Sofiemyr.

VM-glede i Holberg barnehage

Tradisjonen tro ble det arrangert VM i Holberg barnehage, til stor glede for store og små barn.

Publisert

Holberg barnehage ligger like ved Sofiemyr skole, og har 15 ansatte og 56 barn fordelt på fire avdelinger. Omtrent alle møtte opp klokken 09.00 for å markere vinteren og gleden over vinteraktivitetene.  

Arrangementet startet med en åpningsseremoni med flagg og heiarop, og en oppvarming for alle foran barnehagen.

– Som alle de andre barnehagene i kommunen er Holberg barnehage miljøsertifisert. I år har vi valgt temaet "Kropp, bevegelse og helse". VM er et av de tiltakene som vi har satset på, men dette arrangementet har vært en fast tradisjon i Holberg barnehage siden den åpnet for 28 år siden, sier virksomhetsleder Norunn J. Juklestad (63), som har jobbet i barnehagen siden 2007.

Ski, skøyter og aking

VM I HOLBERG 2019: Virksomhetsleder i Holberg barnehage, Norunn J. Juklestad (63), som har jobbet i barnehagen siden 2007.

Etter oppvarmingen beveget utøverne seg til tre ulike arenaer. 

TO SKØYTEGLADE: Dag Aleksander (5) og Milla (3).

De fleste barna deltok i VM i langrenn (200 meter jaktstart i klassisk stil uten staver) på fotballbanene i Sofiemyr idrettspark.

Det var også mange som gjennomførte VM i aking (fristil) ved brytehuset.

Det var kun Dag Aleksander (5) og Milla (3) som deltok i VM i kunstløp, men de var så flinke at det ble to VM-gull!

Pølsefest og medaljer

ALLE FIKK MEDALJER: Alle ble vinnerne til slutt.

Årets VM i Holberg har vist at denne barnehagen har mange dyktige, ivrige og engasjerte utøvere som har stor glede over flere ulike vinteraktiviteter.

Det var ingen tvil om at ungene hadde fått med seg det som skjer i idrettsverden, for at flere av dem kunne nevne flere navn til de store idrettsheltene Norge er så stolt av.

Arrangementet ble avsluttet med premieutdeling, og det var ikke hvilke som helst medaljer, men av ekte sjokolade! Pølser med lomper og saft hører også med til VM, og gjett om barna koste seg!

Under kan du se bildeserien fra den store VM-dagen i Holberg:

Powered by Labrador CMS