IMG_8222
IMG_8222

Sommerlek i brytehuset

Bli med på akrobatikk, bryteturn, ballspill, stafetter, hinderløype, lek og moro innendørs og ute i en hel uke.

Publisert

– Alt dette har vi i Kolbotn ILs brytegruppe pakket inn i et bredt program hvor vi inviterer til sommeraktivitetsuke for gutter og jenter fra 3.- 6. klasse i ukene 31, 32 og 33. Oppstart er siste uke i juli, og arrangementet går fra mandag til fredag klokken

09:00-15:00, sier Tove Ladstein i brytegruppa.

Brytegruppas sommeraktiviteter

  • For gutter og jenter fra 3.- 6. klasse
  • Arrangeres i ukene 31, 32 og 33.
  • Sommeraktiviteten går fra mandag til fredag klokken 09:00-15:00
  • Mer informasjon og påmelding via brytegruppas nettsider
  • Spørsmål kan også rettes til [email protected]

Det kreves ingen forkunnskaper, bortsett fra at man må være glad i aktivitet.

– Opplegget passer like godt for jenter og gutter. De blir tatt hånd om og instruert av Kolbotn-bryterne Julie Dalsbotten og Sebastian Aak. Begge Kolbotn- brytere i norgestoppen, og de er også superflinke trenere.

– Hva med utstyr?

– Deltagerne trenger treningstøy, inne- og utesko, matpakke og drikkeflaske. Programmet er lagt opp med veksling mellom aktiviteter både inne og ute. Møtested er Brytehuset på Kolbotn, innerst i Jonas Lies vei ved nummer 12 og parkering er ved KILs klubbhus.

Smittevernsregler

– Hva med korona-restriksjonene?

TRENERNE: Julie Dalsbotten og Sebastian Aak er instruktører på sommeraktivitetsukene, her foran brytehuset.
TRENERNE: Julie Dalsbotten og Sebastian Aak er instruktører på sommeraktivitetsukene, her foran brytehuset.

– Vi følger smittevernsreglene. Derfor blir det maks 20 deltakere hver uke. Det er lagt opp til god håndhygiene og det er ikke tillatt med deltakere som har sykdomssymptomer. Smittevernsreglene med deltagerbegrensning er også noe av grunnen til at vi har laget et heldags aktivitetstilbud som går over tre påfølgende uker før oppstart av skolen. Med dette gir vi de unge et tilbud på dagtid når foreldrene kanskje har startet opp på jobb. Prisen er kr. 1.200 for uka, mandag-fredag kl.09:00-15:00.

Sebastian gleder seg

– Jeg liker å instruere og arbeide med yngre, sier Sebastian Aak til O-Avis da vi besøkte Brytehuset mandag kveld. Han ledet en liten femmannsgruppe som konkurrerer i klassene 12 og 15 år, og tok dem gjennom et allsidig oppvarmingsprogram. En av øvelsene før den tekniske bryteinstruksjonen startet var obligatorisk nakketrening.

– Dette er ikke en øvelse hverken Julie eller jeg legger vekt på når vi skal lede deltagerne gjennom kommende aktivitetsuker, sier Sebastian med et smil.

Etter et supert konkurranseår ble det utsettelse av EM og VM for deltagere 23 år, men Sebastian håper på at VM vil komme på tampen av året. Dette er nemlig siste året før han passerer aldersgrensen og kun får delta i seniorklassen.