Veldedighet i Oppegård

VELLYKKET: Arrangementet ble en suksess med god stemning, glade foreldre og barn som samlet inn penger til et godt formål.

Vellykket solidaritetsaksjon i Sofiemyråsen barnehage

I forbindelse med FN-dagen 24. oktober arrangerte Sofiemyråsen barnehage solidaritetsaksjon. Pengene som ble samlet inn under årets aksjon gikk til Stine Sofies stiftelse.

Publisert

Foreldre og nær familie ble invitert til en hyggelig ettermiddag i barnehagen. Barna hadde laget egne produkter som ble solgt til valgfri pris. Her kunne man få kjøpt blant annet T- lyseholdere, malerier, teposer og kjeks og personlige såpedispensere.

PERSONLIGE SÅPEDISPENSERE: Barna hadde laget egne produkter som ble solgt til valgfri pris. Personlige såpedispensere var veldig populære.

I pølse- og fruktkiosken ble det solgt middag til alle som ville ha. Stort loddsalg ble arrangert med mange sponsorer og masse fine premier innsamlet av personalet og foreldre. I tillegg hadde barnehagen åpnet en egen klesbutikk med gjenbruksklær levert av foreldrene.

De eldste barna i barnehagen hjalp til med forberedelser, å skjære frukt og til å stå i de ulike salgsbodene. Her var det ingen ting å si på innsatsen og strålende selgeregenskaper.

 

SOLGTE KLÆR: Barnehagen hadde en egen klesbutikk med gjenbruksklær levert av foreldrene.

Samlet inn 13.404 kroner

     Stine Sofies Stiftelse:

  • Ble etablert i 2000, etter at Stine Sofie (8) og Lena (10) ble brutalt voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand.
  • I dag jobber det omlag 50 mennesker i stiftelsen, og i 2016 åpnet Stine Sofie Senteret – verdens første kurs- og mestringssenter for voldsutsatte barn.
  • "I arbeidet for en barndom uten vold og overgrep er vår jobb å være modig, kompromissløs og alltid på barnas side. Derfor jobber vi både med å forebygge og avdekke vold og overgrep mot barn - og ivareta de voldsutsatte barna", står det på hjemmesiden til stiftelsen.
  • Les mer på hjemmesiden.

 

Arrangementet ble en suksess med god stemning, glade foreldre og barn som samlet inn penger til et godt formål.

Resultatet av årets solidaritetsaksjon ble 13 404 kroner. Dette er et resultat både barnehagen og Stine Sofies stiftelse er utrolig fornøyde med!

Pengene som ble samlet inn under årets aksjon gikk til Stine Sofies stiftelse. Alle barnehager i Oppegård kommune (kommende Nordre Follo) skal ha fokus på forebygging av vold og seksuelle overgrep mot barn i årene fremover. Dette skal prege det pedagogiske arbeidet i barnehagen. I forbindelse med temaet ble det naturlig for oss i Sofiemyråsen barnehage å samle inn penger til Stine Sofies stiftelse under årets arrangement.

Powered by Labrador CMS