FINT BESØK: Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner gjestet Oppegård i går.

Besøkte Frivillighetssentralen

Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner brukte en time på å høre om frivillighet i Oppegård.

Publisert

Oppegård Frivillighetssentral fikk storfint besøk på torsdag. Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister, Jan Tore Sanner, kom for å se hvordan det gjøres i Oppegård.

Nye veier 

FINT BESØK: Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner gjestet Oppegård i går.

– Oppegård frivillighetssentral har gått nye veier for å engasjere folk til lokal frivillig innsats, sier Hofstad Helleland.

Bibbi Neergaard, leder for Frivillighetssentralen, forteller om et vellykket besøk.

 – De hadde lyst til å besøke frivillighetssentralen i kommunen.Det var en hyggelig og avslappet tone, og de hadde glimt i øyet og mye humor. De kom inn og satte seg ned ved bordet med alle de frivillige, sier Neergaard. 

Kjempespennende

Kulturministeren og kommunal- og moderniseringsministeren ankom klokken 11.00 og ble én time. Da fikk de høre hva Frivillighetssentralen byr på og hva frivillighet er.

– Det var et veldig interessant og ikke minst et veldig hyggelig besøk. Vi fikk høre eksempler på hvordan frivillighetssentralen jobber, og vi fikk møte deltakere på frivillighetssentralens "åpen lunsj", sier Hofstad Helleland. 

– De synes det var kjempespennende og det satte jeg pris på, sier Neergaard. 

Powered by Labrador CMS